La XXIX Mostra de Teatre Escolar Ciutat de Dénia que organitza la Regidoria d’Educació se celebra del 8 al 18 de maig amb la participació de set centres educatius de la ciutat. Com a novetat, enguany les representacions tindran lloc al saló d’actes del col·legi Llebeig, a les 8 de la vesprada.
 
Enceta esta edició el dimarts 8 de maig la proposta de l’IES Historiador Chabás i el col·legi d’educació especial Raquel Payá Collage ¿A quién le importa? El dia 9 actuarà l’alumnat del col·legi Les Vessanes interpretant l’obra En Joan de l’Os i el divendres 11 de maig tindrà lloc la representacióT’he agafat, Caputxeta! a càrrec dels escolars del Cervantes.
 
El 15 de maig pujaran a l’escenari els alumnes de l’IES Maria Ibars representant La caja tonta. El col·legi Pou de la Muntanya presentarà el muntatge Som el dia 17. Tancarà la Mostra el dia 18  col·legi Llebeig amb l’obra Don Quijote, el de la Mancha, se’n va de marxa!!! Després de la funció es durà a terme l’acte de cloenda i lliurament de diplomes, previst a les 20.45 hores.