Nuevos éxitos de los atletas del balearia Diamium

1 de marzo de 2017

Àngela Moltó mínima en 600 m llisos

En un control celebrat en la pista d’atletisme de Castelló, l’atleta de l’E.M.A. de Dénia – C.A. Baleària Diànium Angela Marina Molto Gil va participar en la prova de 600 m llisos amb molt bon resultat. Àngela va arrribar a meta en segon lloc, amb una marca de 1:39.4, mínima per a lcampionat d’Espanya cadet que tindrà lloc a Antequera el cap de setmana del 18 i 19 de març

Campionat autonòmic juvenil PC

Va tindre lloc al palau Lluís Puig de València el campionat autonòmic juvenil de pista coberta, amb la participació de dues atletes del C.A. Baleària Diànium.

Marina Collado Saenz De Jubera va quedar 4a en llançament de pes, amb una marca de 9.47

Arantxa Minguell Marti va quedar 5a en la seua sèrie de 60 m tanques, amb un temps de 10.88

Campionat provincial cadet
Pòdiums per a Angela Molto, Leire Bisquert, Carla Serra i Ana Muñoz,

Va tindre lloc a Elx el campionat provincial cadet, amb una gran participació i bons resultats dels atletes de l’E.M.A. de Dénia – C.A. Baleària Diànium.

Angela Marina Molto Gil campiona provincial en 300 m llisos (43.5) i campi0ona també en 600 m llisos (1:45.4)
Leire Bisquert Molines subcampiona provincial en 1000 m (3:20.7)
Carla Serra Montoya subcampiona en 3000 m marxa (21:23.2)
Ana Muñoz Bertomeu 3a provincial en 60 m llisos (8.52) i 4a en la seua sèrie de 300 m llisos (49.74)
Alejandro Moreno Garcia 7è en 600 m llisos (1:49.7) i 3r en la seua sèrie de 60 m tanques (12.80)
Ilias Wadoud 7è en salt d’alçada (1.31) i 3ren la seua sèrie de 60 m tanques (11.81)
Clara Reig Nogales 8a en triple salt (8.27)
Marta Morell Gavila 3a en la seua sèrie de 60 m llisos (9.20) i 3a en la sèrie de 300 (47.97)
Clara Reig Nogales 5a en la seua sèrie de 300 (51.5)
Lydia Navarro Llorca 4a en la seua sèrie de 300 (52.07) i 31a en salt de llargada (3.41)
Anna Arbona Sendra 6a en la seua sèrie de 300 (52.8)
Jimena Muriel Villanueva 19a en salt de llargada (3.99)
Paula Poveda Coloma va participar en salt amb perxa

Els xics 4ts en el campionat provincial aleví per clubs
Les xiques 10es

A Elx, es va disputar el campionat provincial aleví per clubs, on els xiques de l’E.M.A. de Dénia – C.A. Baleària Diànium van quedar 4ts amb 71 punts, a només 5 punts del pòdium, i les xiques 10es amb 42 punts

Campionat autonòmic de marxa en ruta

Va tindre lloc a Castelló el campionat autonòmic de marxa en ruta, amb la participació d’una atleta del C.A. Baleària Diànium.

Carla Serra Montoya va participar en la categoria cadet femení, en la distància de 5 km; va quedar la 22a, amb una marca de 38:11.