Nuevos éxitos del Atletisme Balearia Dianium

19 de enero de 2017

Les xiques cadets del C.A. Baleària Diànium 8es autonòmiques

14-01-2017. Dissabte passat, les xiques de l’equip cadet del C.A. Baleària Diànium van quedar 8es en el campionat autonòmic per equips. Tant les atletes com els entrenadors Marc Banyuls i Vicente Aranda estaven molt contents per haver pogut estar entre els 12 millors equips a nivell autonòmic i el resultat aconseguit, 8es amb 65 punts.

Emma Fornés campiona provincial per equips absoluts amb el JA Elx

L’atleta del C.A. Baleària Diànium Emma Fornés Leal va participar en el campionat provincial per equips, formant pat, en qualitat de filial, del J.A. Elx, en que van quedar campiones provincials

Emma va participar en la prova de 400 m llisos; va guanyar la seua sèrie i va aconseguir 7 punts per al seu equip. Va fer una marca de 1:07.83.

Cross de la Nucia

Es va celebrar el III Cross Vila de la Nucía, prova puntuable per al circuit autonòmic de Cross de la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana.

El Club d’Atletisme Baleària Diànium va estar representat per:
Oscar Fornés Sendra, va fer els 5400 m del circuit en un temps de 24:02, quedant 5t de la categoria júnior.
Miquel Piera Sendra, no va poder acabar el recorregut per una xicoteta lesió al peu, degut a l’estat del terreny.
Mila Ortega Vallejo, va debutar es esta disciplina en la categoria de Veterana, amb un recorregut de 5400 m., va invertir un temps de 25:42. quedant 16ª de la general.

Christina Mallett, 3a absoluta en la volta a peu Benirredrà

Dos atletes del C.A. Baleària Diànium van prendre part en la X volta a peu Benirredrà.

Christina Mallett va quedar 3a absoluta femenina i 2a en la seua categoria veterana A. Va fer els 9000 m del recorregut en un temps de 39:28.

També va participar Fran Montealegre Menor, que va fer un temps de 37:36

Cursa Trail Barxeta

Un grup de corredors de la secció de muntanya del C.A. Baleària Diànium van

participar al 6è Trail de Barxeta, una curs a de muntanya de 21.300 metres i 975 de desnivell positiu.

Un dia esplèndid i organització perfecta, matinet fresquet a l’eixida a un grau sobre cero.

Josep Mut Buigues 2’02»57»’, Marc Bañuls Ortola 2’12’07»’, Josep Vicent Moltó Morell 2’15»12»’, Isaïes Fayos Mollà 2’33»12»’ i Jose Manuel Marco Martí 2’41»35»’

3 cursa contra el càncer del Verger

Un grup de corredors del C.A. Baleària Diànium van participar en la tercera cursa solidària contra el càncer del Verger, sobre un circuit de 6,4 km:

José Miguel Navarro Rafet (7è de la general, 2n veterà A, 23:50), Susi Ehle (2a veterana A, 29:44), Vicente Peiró Perelló (29:46) i Xelo Català Bolufer (2a veterana B, 33:05)