Joan Pérez Pons del C.A. Baleària Diànium, ha participat en el Campionat d’Espanya per seleccions autonòmiques juvenil que ha tingut lloc a Getafe aquest cap de setmana passat, acompanyat del seu entrenador Miquel Castillo. Representant a la selecció juvenil de la Comunitat Valenciana, Joan va prendre part en la prova de relleu 4×100 mixt on va realitzar la primera posta. Joan va passar el testimoni al seu company Adolfo Fornas, atleta del C.A. Playas de Castellón, qui va passar el relleu a Evelyn Yankey, atleta del València Esports i per últim Carla Cruz, del C.A. Moncada, va realitzar la 4a posta. L’equip de relleus va aconseguir una marca de 46.04 quedant en 9a posició.

Finalment, la selecció valenciana va quedar en 7a posició amb un total de 209 punts.

Marta Morell mínima en els 100m llisos per al Campionat d’Espanya Juvenil, en un control a València

La vesprada de dissabte passat alguns dels atletes del C.A. Baleària Diànium van participar en un control a l’Estadi del Túria en València.

Marta Morell Gavilà en els 100m llisos va fer un temps de 12.71, el que suposa marca mínima per a participar en el Campionat d’Espanya Juvenil/Sub18 que tindrà lloc els dies 22 i 23 de juny a la pista d’atletisme de La Nucia.

Leire Bisquert Molines va realitzar els 400m llisos aconseguint una marca d’1:02.83.

Anna Muñoz Bertomeu va competir en els 100m llisos aconseguint millor marca de la temporada amb 13.05.

Lui Douglas va participar en els 100m amb un temps d’11.64, el que suposa marca personal.

David De los Santos, també en els 100m llisos, va fer un temps de 12.47.

El C. A. Baleària Diànium participa en els últims quilòmetres de la V carrera solidària Angers – Dénia a favor de Condenados al Bordillo

Des de l’any 2011, Condenados al Bordillo junt amb l’Associació francesa Entraid, d’ultra corredors, organitza la carrera solidària Angers – Cholet – Dénia de 1230km amb l’objectiu de visualitzar el treball que realitza l’Escola Municipal d’Esports Adaptats de Dénia i aconseguir recaptar fons per al seu funcionament.

La carrera va començar el 31 de maig des de la ciutat francesa d’Angers, i dissabte passat dia 8 de juny van arribar a Dénia acompanyats d’un gran grup de bicicletes que s’uneix els últims quilòmetres. I com no, els xiquets i xiquetes del C. A. Baleària Diànium es van unir corrent els últims quilòmetres junt amb les bicicletes. Va ser una arribada molt emotiva.

Joan Puigcerver i Alejandro Moreno fan pòdium en el Campionat Provincial Juvenil

El Campionat Provincial Juvenil/Sub18 es va celebrar dissabte passat a la pista d’atletisme d’Alacant. Hi van assistir Joan Puigcerver Llorens i Alejandro Moreno Garcia, atletes juvenils del C.A. Baleària Diànium. Joan va aconseguir la primera posició en la prova dels 800m llisos, fent un temps de 2:01.91. Alejandro va quedar en 3a posició en la prova de llançament de javelina realitzant un llançament de 27,78m.

En el control també hi van participar:

Jose Lozano Moya en la prova de 200m llisos, amb una marca de 27.41

Youssef Ahatach Darbon en la prova dels 800m llisos, amb un temps de 2:02.73

Control a Castelló

Dimecres passat, l’atleta del C.A. Baleària Diànium Dani Cano es va estrenar en aquesta temporada, en un control en Castelló.

Dani va fer una marca de 52.45 en els 400 m llisos, va quedar primer en la seua sèrie, en una cursa amb molt de vent i amb molt bones sensacions en aquest primer contacte de l’any amb la pista.

Aïda Pérez 3a absoluta en la Marató del Berga Trail

Dissabte passat, la corredora del C.A. Baleària diànium Aïda Pérez va participar en la Berga Trail, una cursa de muntanya amb tres modalitats: Sky Marathon (42km +3250), Sky race (25km +1800) i Express (14km +1000)

Aïda va quedar 3a absoluta en la modalitat de marató (42km +3250), amb un temps de 6:04:26