Aina Fornés amb la selecció valenciana absoluta

15 de junio de 2016

La F.A.C.V. ha fet pública la selecció que portarà el proper cap de setmana a Alcobendas (Madrid) per al campionat d’Espanya de Federacions, on Aina Fornés en la prova de 400 m tanques.

L’atleta del C.A. Baleària Diànium encapçala en rànquing autonòmic absolut en la prova amb la marca de 1:02.39 que va fer en el campionat d’Espanya universitari, el mes passat a Múrcia.

La competició tindrà lloc a Alcobendas el proper dissabte 18 de juny. Aina participarà en la prova de 400 m tanques a les 17:20.
Bon paper d’Aina Fornés i Patrícia Mas
Aina Fornés, mínima per al campionat d’Espanya absolut
va tindre lloc a Burgos la jornada final de la lliga de primera divisió, on participaven els 8 millors equips de la categoria per a determinar les 2 places d’ascens a la Divisió d’Honor. Del C.A: Baleària Diànium hi van participar Aina Fornés i Patrícia Mas formant part de l’equip femení del J.A. Elche en qualitat de filials.

Aina va participar en la prova de 400 m tanques, que va guanyar amb autoritat, amb una marca de 1:02.55, amb més d’un segon d’avantatge sobre la segona classificada, i va aconseguir 8 punts per a l’equip. Aquesta marca és mínima per a participar en el campionat d’Espanya absolut que tindrà lloc a Gijón a finals del mes de juliol.

Aina també va participar en el relleu 4×400, on l’equip del J.A. Elche va aconseguir el segon lloc (7 punts) amb una marca de 3:58.57.

Patrícia va quedar 6a en la prova de llançament de martell, amb una marca de 36.17m i va aconseguir 3 punts per a l’equip.

En conjunt, el J.A. Elche va acabar en segona posició, amb 110 punts, a només 1,5 punts del Super Amara de Sant Sebastià que va ser primer. Amb aquest resultat, el club d’Elx tornarà la pròxima temporada a la Divisió d’Honor, la categoria més alta dels clubs d’atletisme.

Àngela Moltó subcampiona autonòmica de llançament de javelina

índiceEl dissabte 21 de maig es va celebrar l’autonòmic infantil però a últimes hores de la vesprada el fort vent va obligar a suspendre les proves de llançaments perquè es desenvolupara amb normalitat un altre dia.

Diumenge passat es van celebrar la resta de proves, que es van poder desenvolupar amb normalitat. Àngela Moltó participava en la prova de llançament de javelina i amb un millor llançament de 24,49 m va aconseguir augmentar el seu millor llançament en més de 5 metres. L’atleta de l’E.M.A.-C.A. Baleària Diànium va acabar la prova en 2a posició per a convertir-se en subcampiona autonòmica de llançament de javelina.