Aina Fornés 4a amb la selecció valenciana en el camp. d’Espanya de Federacions autonòmiques

19 de julio de 2018
Va tindre lloc a Granollers el campionat d’Espanya de Federacions Autonòmiques on va participar l’atleta del C.A. Baleària Diànium Aina Fornés, que va prendre part en la prova de 400 m tanques i el relleu 4×400.
En la prova individual de 400 m tanques, Aina va quedar primera en la seua sèrie i 8a en el còmput general, aportant 7 punts a l’equip de la selecció. Va millorar dos llocs respecte a la marca que portava. Va fer un temps de 1:03.77
En el relleu femení 4×400, l’equip de la selecció valenciana van quedar 8es amb un temps de 3:54.83, aportant també 7 punts per a l’equip.
Per equips, la selecció valenciana va estar durant tota la competició compartint el 3r, el 4t i el 5è lloc amb Andalusia i Madrid, amb molt pocs punts de diferència. I el moment més intens va arribar a falta de l’última prova, el relleu masculí 4×400 en que els valencians estaven en 4a posició, a 1.5 punts d’Andalusia i 2.5 punts de Madrid, amb la qual cosa pràcticament hi havia prou amb guanyar-los. Els valencians van fer una cursa extraordinària, van fer un temps de 3:11.13 a només 1.45 segons del rècord autonòmic i van entrar en meta en 3a posició a només 1 segon dels primers, però van tindre tan mala sort que el primer i el segon van ser Madrid i Andalusia, respectivament. En conjunt, els valencians van acabar en 4a posició, amb 423 punts, a només 3.5 punts d’andalusos i madrilenys, que van acabar empatats a 426.5 punts
Lili Riva, Maria Mulet i Mayca Sala 3es en el camp. d’Espanya de clubs màster amb el Playas de Castelló
Les atletes del C.A. Baleària Diànium van participar com a filials del C.A. Playas de Castelló.
Lili Riva Arias va participar en el relleu 4×100. Van fer un temps de 58.53 i van quedar 3es.
Maria Mulet Mestre va fer 12:02.56 en 3000m i va quedar en 4a posició.
Mayca Sala Garcia va fer 5:42.80 en 1500 i va quedar 5a.
Finalment l’equip femení va quedar en 3r lloc, revalidant el títol de l’any anterior.

Per la seua banda, l’equip masculí va obtenir l’or en aquesta Copa Nacional màster.

Les atletes es mostren molt satisfetes del resultat obtingut i tenir l’oportunitat de competir amb aquest club dels millors d’Espanya i per l’experiència d’estar en un campionat d’aquest nivel