Yousseff Ahatach, del Club d’Atlerisme Baleària Diànium, 3r absolut en els 5K d’El Campello

27 de abril de 2019
27 de abril de 2019

Joan Pérez i Miquel Castillo en una concentració de la FACV

L’atleta juvenil Joan Pérez i el seu entrenador Miquel Castillo del C.A. Baleària Diànium han sigut convocats per la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana (FACV) a una concentració del Programa de Tecnificació «Fer Futur Atletismo 2019». La concentració tindrà lloc entre els dies 23 i 27 d’abril en la localitat de Castelló de la Plana, i té l’objectiu de recolzar el desenvolupament de potencials talents atlètics i dels seus entrenadors, que puguen ser integrats en el futur en l’atletisme d’Alt Nivell.

Joan i Miquel estaran acompanyats dels atletes cadets, juvenils i júniors més destacats de la Comunitat i els seus respectius entrenadors.
Yousseff Ahatach 3r absolut en els 5K d’El Campello
Pòdium també per a Christian Ferreyra i Susi Ehle
19-04-2019. El passat Divendres 19 d’Abril va tindre lloc al Campello la tradicional 10k i 5k Vila del Campello.
Apesar que els dies anteriors havíen sigut plujosos, la climatologia va donar una treva i la cursa es va poder fer en bones condicions, ja que ni va ploure ni va fer vent.
Diversos corredors del C.A. Baleària Diànium van fer la cursa de 5km, que va ser molt costeruda, ja que el començament anava en baixada des del centre del poble fins el passeig marítim, anant pels carrers i després, una forta pujada fins arribar de nou a meta.
Aquests són els resultats dels nostres: Youssef Ahatach (3r absolut, 2n màster A 15:20), Fran López (8è absolut 4t sènior 16:46), Cristian Ferreira (3r màster C 19:00) i Susi Ehle (2a màster B)