Vicent Català substitueix a Sebastià Garcia en la direcció del secretariat local del Bloc

30 de septiembre de 2016
30 de septiembre de 2016

El Bloc Nacionalista Valencià, principal força dins de la coalició de Compromís per Dénia, ha celebrat aquesta setmana el seu Congrés Local en què s’ha triat per majoria la nova executiva local de la formació. D’ara endavant, encapçalarà la direcció del partit Vicent Català, substituint a Sebastià Garcia.

A més de Vicent Català, un equip de gent jove forma el nou secretariat local: Josep Martínez i Gil (secretari d’organització i finances), Agustí Serra i Espí (secretari d’Acció Electoral i Implantació), Sonia Carrió i Roselló (secretària de Serveis Municipals), i Vicent Blanquer i Segura (secretari de Comunicació).

Català, que també ostenta els càrrecs de portaveu de l’executiva de Compromís per Dénia i el de conseller nacional suplent, assumeix també el quadre directiu del Bloc amb la voluntat de “reil·lusionar al col·lectiu i garantir la seua influència, continuïtat i creixement”. En aquest sentit, segons ha manifestat, “és necessari consolidar i enfortir el projecte del Bloc dins de la coalició, així com defensar les prioritats de la base”. Per tal d’assolir aquests objectius, el nou secretari és conscient que “cal augmentar l’activitat i la participació de la militància, fomentar l’assemblearisme i la política de baix cap a dalt”. Ben aviat es formaran les comissions de treball de cada secretaria per dur a terme aquesta comesa.

Per la seua banda, Sebastià Garcia, qui ha estat secretari local els darrers 5 anys, ha agraït la confiança dipositada en la seua persona durant aquest temps i ha desitjat que el nou secretari “compte amb el recolzament i la il·lusió de la militància”. Garcia ha fet un balanç positiu del treball intern dels militants i simpatitzants “en la lluita i la defensa d’aquest projecte valencianista que ha fet possible el bon resultat de Compromís en les urnes el maig del 2015”.

El canvi de secretariat local està emmarcat en el procés estatuari de la formació nacionalista que ha impulsat la renovació de les executives comarcals i locals després del VII Consell Nacional, celebrat el passat mes de maig a València.
FOTO executiva Bloc