Minimarató de València Pòdiums per a Oscar Fornés i Àngela MoltóI. Trail l’Olleria i Cross d’Atapuerca

23 de noviembre de 2016

Dins de les activitats paral·leles que organitza el Marató de València Trinidad Alonso EDP, es van disputar les proves per als menors de 18 anys.

En l’entorn de la Ciutat de les Arts i les Ciències, els atletes del C.A. Baleària Diànium van participar, en varies categories.

Oscar Fornés Sendra campió de la prova en la categoria juvenil masculí i Àngela Moltó Gil campiona de la prova en la categoria infantil femení.

També van participar Amelia García Fernández, Leire Bisquert Molines, Nerea Mata Gutiérrez i Anna Arbona Sendra, totes elles van quedar en molt bona posició.

I Trail l’Olleria
Pòdium per a Laurence Rastell

Diumenge passat, dues corredores del C.A. Baleària Diànium van participar en el I Trail de l’Olleria, una cursa de muntanya amb dues modalitats.

Laurence Rastell va participar en l’Sprint Trail 13 k, de 13 km (+630 m) i va quedar 3a veterana femenina, amb un temps de 1:43:35

En el Trail 21k, de 21 km (+1090m) va participar Aïda Pérez Moncho que va fer un temps de 2:56:02 i va quedar 4a en la categoria sènior femenina.

Cross d’Atapuerca

El darrer cap de setmana l’atleta del C.A. Baleària Diànium Carlos Cabrera Lopez va participar en el Cross Internacional de Burgos (Cross de Atapuerca), considerat aquest un del millors a nivell internacional.

Carlos va completar els 9km del recorregut en un temps de 31:05, i va quedar en la posició 163 de 246 participants.

Carlos es mostrava molt satisfet i ho qualificava com una experiència molt bona, la de poder compartir carrera amb atletes del panorama internacional com Imane Merga, Toritich, Mechal o Toni Abadía.