La Sala Joves Art celebra un any amb l’exposició «Dénia en dansa» de Paula Domínguez

19 de diciembre de 2017
19 de diciembre de 2017
La Sala Joves Art compleix aquest mes de desembre el primer any d’exposicions de joves artistes deniers. Ha estat un any  on hem pogut gaudir d’exposicions de fotografia, escultura, pintura, instal·lacions plàstiques i grafits, entre d’altres. Per a celebrar aquest primer aniversari, des de la Regidoria de Joventut s’ha preparat l’exposició Dénia en dansa, amb fotografies de la deniera Paula Domínguez, fotògrafa amateur i professora de ball. La mostra s’inaugura el divendres 22 de desembre, a les 20 hores.
Dénia en dansa mostra 35 fotografies de diferents indrets de la nostra ciutat amb una temàtica en comú: la dansa. Per a materialitzar les composicions, Paula Domínguez ha comptat amb la col·laboració de dos grans ballarins: Liuva Horta, ballarina primera solista del Ballet Nacional de Cuba i de la Companyia Nacional de Dansa d’Espanya i professora de dansa clàssica, i Aleix Mañé, guanyador de premis com el de millor intèrpret del IX Concurs Nacional de Dansa Ciutat de Riba-roja del Túria i millor ballarí en el III Concurs internacional de Madrid. Actualment treballa com a ballarí solista en la Companyia Nacional de Dansa.
Convidem a tots els amants de la fotografia i de la dansa a gaudir, en un espai molt agradable i íntim, d’una exposició que no deixarà indiferent a cap visitant.
L’exposició Dénia en dansa es podrà visitar fins al 27 de gener de 2018 amb l’horari següent: de dilluns a divendres, de 9 a 13 hores i de 16 a 21 hores, i els dissabtes 13, 20 i 27 de gener, de 9 a 13 hores.