El 26 de maig de 2019 es van celebrar les darreres eleccions municipals. Una data històrica per als socialistes deniers. El projecte del PSPV-PSOE Dénia, encapçalat per lactual alcalde, Vicent Grimalt, va aconseguir la majoria absoluta. La ciutadania va premiar així la transformació del municipi encetada durant els quatre anys anteriors i va renovar la confiança en lequip socialista amb el passaport directe al govern de Dénia.

 

La nostra proposta programàtica aleshores, seguint lestela duna legislatura anterior en què van veure la llum grans projectes com la reconversió de la plaça de lArxiduc Carles en un espai plenament dedicat a les persones; lemblemàtic Museu de la Mar; o la transformació de carrers com Colón, la Mar i Sandunga, es basava en una promesa: continuar treballant-hi per a aconseguir La Millor Dénia.

 

Tanmateix, els dotze mesos que han seguit a aquella nit deufòria, convulsos, accidentats, que ens han obligat a improvisar, a refer llistes de prioritats, reajustar pressupostos i ajornar les il·lusions pròpies de temps de calma per a donar cobertura immediata a les necessitats del moment, ens han demostrat que ja som, que ja sou La Millor Dénia.

 

Per això este article commemoratiu del primer any de la majoria absoluta socialista a Dénia sha reconvertit, sense dubtar-ho, en un article dagraïment i admiració cap a totes i tots vosaltres, que heu mantingut els ànims i la maquinària engreixada per a superar temporals i pandèmies.

 

Nhem aprés, de tot això, que cal evolucionar de manera decidida cap a entorns més sostenibles i economies menys dependents. Nhem aprés que cal no perdre de vista mai els col·lectius més vulnerables, que volem viure en ciutats pensades per a les persones; que la innovació i la creativitat ens fan més resistents i adaptatius; i molt valorem, en moments durs, trobar el suport en ladministració més propera.

 

Hem confirmat que el programa socialista dissenyat per a La Millor Dénia, sensible als nous interessos socials, decidit a emprendre el camí de la transició ecològica, convençudament igualitari, arrelat a la producció i el comerç de proximitat, valent per a apostar per una ciutat de les persones i no dels cotxes i el formigóés un programa de futur. El programa de la nova normalitat.

 

Gràcies, Dénia!