Pol Rodríguez guanyador absolut en la Cursa la Vall Bellcaire d’Empordà

17 de diciembre de 2019

Pol Rodríguez guanyador absolut en la Cursa la Vall Bellcaire d’Empordà. Pol va fer el recorregut de 22 quilòmetres i 800+ en un temps de 1:43:55

Cursa Popular Penya Real

Dins del Circuit a la Safor es va disputar el diumenge pel matí la cursa a Real de Gandia. Un recorregut pla de 8 quilòmetres on 9 corredors de DÉNIA CORRE van participar. Els resultats van ser:

Vicente López Ferreres (0:29:34), Carlos Sánchez Sau (0:30:09), Raúl Fornali Agulles (0:30:38), José Miguel Navarro Rafet (0:31:59), Martí Sifré Pont (0:33:01), Jordan Escortell Mahiques (0:37:41), Rubén Ribes García (0:38:04), Pedro Fornali Agulles (0:40:29), Vicente Llobell Prieto (0:47:50)

Mitja Marató Serra d’Oltà

La tercera prova del circuit Trail a la Marina es va celebrar en la localitat de Calp. Amb un recorregut de 21 quilòmetres per la serra d’olta van prendre part 7 atletes del DÉNIA CORRE. A destacar la segona posició absoluta de Aida Pérez i la tercera posició en master femení de Laurence Rastell.

Javi Llopis Giner (2:06:25), Aida Pérez Moncho (2:12:42) (SEGONA ABSOLUTA), Encarna Cardona Gómez (2:24:54), Laurence Rastell (2:30:14)(TERCERA MASTER FEMENÍ), José Francisco García Santacreu (2:44:39), José Lozano Moya (2:44:40)

Carrera de Navidad de El Raal

Fins la localitat murciana de el Raal es va desplaçar el corredor Carlos Sánchez per disputar la cursa de nadal. Carlos va completar els 8 quilòmetres en un temps de 0:29:52