Miquel Piera, Youssef Ahatach, Joan Puigcerver, Damià Puigcerver i Erika Miralles en els pòdiums de la milla urbana de Moraira

1 de agosto de 2019

Dissabte passat va tindre lloc la milla urbana de Moraira, amb una bona participació de corredors del C.A. Baleària Diànium

En sènior masculí: 1r Miquel Piera Sendra (4:28), 3r Youssef Ahatach Darboun (4:35), 4t Fran López Bolufer (4:40)
En juvenil masculí: 1r Joan Puigcerver Llorens (4:53)
En infantil masculí: 2n Damià Puigcerver Llorens (6:04)
En aleví femení: 3a Erika Miralles Cots (5:21)

Volta a peu Simat de la Valldigna

Dijous passat, dia de Sant Jaume, va tindre lloc la volta a peu Simat de la Valldigna, 3a cursa puntuable per al circuit de curses populars Safor-Valldigna. La cursa, sobre un circuit de 7,2km prou plans, va comptar amb una gran participació de més de 1000 corredors, entre els quals, hi havia un bon grapat de corredors del C.A. Baleària Diànium.

Els resultats dels nostres corredors van ser: José Miguel Navarro Rafet (27:46), Pep Ibañez Ortola (39:43), Vicente Llobell Prieto (46:34), Ricard Pérez Ivars (47:14), Iolanda Sendra Pons (49:02) i Vicent Fornés i Oller (53:49).

Jordi Ripoll guanyador absolut de la volta a peu a Benifairó de la Valldigna

Dissabte passat el corredor del C.A. Baleària Diànium Jordi Ripoll Ramirez va participar en la volta a peu a Benifairó: Va fer els 8 km de la cursa en un temps de 27:19