Medio Ambiente instala puntos de informacion en Les Bassetes y en el paseo de la marineta cassiana

8 de agosto de 2016
8 de agosto de 2016

La Regidoria de Medi Ambient enceta esta setmana una nova iniciativa per a difondre l’entorn ambiental de Dénia i divulgar la riquesa d’espècies animals i vegetals que poblen la zona. A partir de dimecres començaran a prestar servei als usuaris dos punts d’informació mediambiental ubicats en les Bassetes i en el passeig de la Marineta Cassiana. El punts d’informació estaran atesos per personal titulat en ciències ambientals, “amb la qual cosa també contribuïm a afavorir l’ocupació de joves de Dénia que han finalitzat els estudis universitaris”, ha afegit el regidor de Medi Ambient, Josep Crespo.

Els punts d’informació facilitaran als interessats material divulgatiu sobre el parc natural del Montgó, la reserva marina del cap de Sant Antoni i les rutes mediambientals que ofereix la regidoria pel terme municipal. L’horari d’atenció al públic és de 9 a 13.30 hores, de dilluns a divendres.

A més, es programaran visites guiades gratuïtes a peu per la costa de les Rotes, fins a la Torre del Gerro, i per la passarel·la de fusta que connecta Bassetes amb la platja d’Albaranes travessant paisatge dunar. Les primeres eixides tindran lloc divendres pròxim, 12 d’agost, a les 9 del matí. Cal realitzar inscripció prèvia, ja que els grups poden ser d’un màxim de 15 persones, enviant un correu electrònic a Medi Ambient (deniaviva@ayto-denia.es) o comunicant-ho amb antelació en el mateix punt d’informació.

El regidor de Medi Ambient ha assenyalat que la intenció és mantenir estos punts d’informació mediambiental fins que acabe el mes de setembre.