Medi Ambient acosta el parc de Torrecremada als escolars de Dénia

21 de junio de 2016
21 de junio de 2016

Alumnat de 5é de Primària dels col·legis Cervantes, Llebeig i Paidos han participat en una activitat d’interpretació ambiental del parc de Torrecremada organitzada per la Regidoria de Medi Ambient i Canvi Climàtic amb la col·laboració de la Regidoria de Parcs i Jardins.

Els escolars, dividits en grups de treball, han fet diferents tasques per conèixer el parc com a ecosistema viu i les seues característiques. Se’ls han mostrat els animals que viuen al parc, les activitats econòmiques associades als principals arbres mediterranis i les diferències que existeixen entre un jardí mediterrani i un exòtic. Així mateix, els grups han visitat els horts urbans, rebent explicació de les hortalisses plantades, els tipus de reg i el cultiu ecològic i han participat en la plantació d’una llavor d’hortalissa o de planta aromàtica en test i de diferents plantes al parc per tal de contribuir-ne a la millora ambiental. Per últim, un joc de cartes amb fruites i verdures els ha acostat als principis bàsics del menjar saludable.

L’activitat s’ha desenvolupat durant set jornades en què han participat un total de 160 escolars. Amb esta activitat pràctica que posa en valor els parcs com a ecosistema i els seus beneficis ambientals i socials, conclou el programa d’Educació Ambiental per als centres escolars del curs 2015/2016.
20160621_Escolars_Torrecremada_05