Mar Moncho Roselló i Candela Marco Jiménez, Falleres Majors de Dénia 2023/2024

6 de mayo de 2023
6 de mayo de 2023

Nit d’emoció per a les falles a la ciutat amb l’elecció de les màximes representants de la festa. A les 20 h, l’alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, cridava a la xiqueta Candela Marco Jiménez, de la Falla Baix La Mar, per nombrar-la Fallera Major Infantil de Dénia. Entre crits i plors, Candela contestava al telèfon per rebre la gran notícia.

Mar Moncho y Candela Marco, Falleres Majors de Dénia

Moments després, Grimalt tornava a cridar, però aquesta vegada a la qual ja es Fallera Major de Dénia, la senyoreta Mar Moncho Roselló. Igual que la seua companya infantil, l’alegria es va sentir en tot el Saló Plenari de l’Ajuntament, just en el moment que Mar reconeixia la veu de Vicent i ja sabia quin era el càrrec que disfrutarà durant tot el que resta de l’any i part del següent.

Dues falleres majors de la Falla Baix La Mar durant l’anterior exercici, es trobaven en el punt d’encontre amb les que són ja companyes i amigues, la seua cort d’honor. Amb la plaça de la Constitució de gom a gom, a les faldes de l’Ajuntament, el president de la Junta Local Fallera, Jaume Bertomeu, imposava les bandes tant a la cort com a les Falleres Majors de Dénia 2023/2024.


Mar i Candela representen a partir d’aquesta nit a les Falles de Dénia, a la festa i a la ciutat, amb el que ens confessaven a aquesta ràdio, «una il·lusió i agraïments d’altre mon».