Lliga Primera Divisió Patrícia Mas i Aina Fornés amb el J.A. Elx Aina Fornés mínima en 400 m tanques

4 de mayo de 2016

ha tingut lloc la primera jornada de la lliga de clubs de primera divisió. Les nostres atletes van participar amb l’equip del J.A. Elx com a filials en l’encontre que va tindre lloc justament a Elx entre els equips d’Elx, Cartagena, Torrent i Tenerife.

Patrícia Mas va quedar en 4t lloc en la prova de llançament de martell, amb un llançament de 38.16m

Aina Fornés va quedar primera en la prova de 400 m tanques, amb una marca de 1:04.17 que li dóna el pas per a participar en el campionat d’Espanya promesa que tindrà lloc a finals de juny en Toledo. També va participar en l’equip de 4×400 on les d’Elx van quedar en segona posició amb un temps de 3:58.03.

En conjunt, el J.A. Elx va guanyar el seu encontre amb 224.5 punts, amb més de 60 punts sobre les segones classificades de l’encontre. En la classificació general de primera divisió, comptant els resultats dels quatre encontres que hi va haver a Elx, Durango, Lugo i L’Hospitalet, el J.A. Elx es troba en primera posició provisional. L’objectiu de l’equip pera aquesta temporada és pujar a divisió d’honor.
Campionat provincial per equips aleví

30/04/2016. Dissabte passat va tindre lloc a Elx el campionat provincial aleví per equips, on va participar l’equip femení de l’Escola Municipal d’Atletisme-C.A. Baleària Diànium, que va quedar en 6a posició, amb un total de 34 punts.

Control en Elx
Elisa Castro mínima en 300 m llisos

30-04-2016. Dissabte passat, en un control cadet i absolut en Elx, van participar aquests atletes del C.A. Baleària Diànium:

Elisa Flor Castro Gomez va quedar 2a en 300 m llisos, amb una marca de 43.12, mínima per al campionat d’Espanya cadet que tindrà lloc a Granollers al proper mes de juliol.
En 600 m llisos van participar Antoni Perles Cerveto (1:42.59) i Unai Perez Sastre (1:42.47).
En 1000 m llisos, Gabriel Franklin Lazaro Madrid va fer 6è amb 3:08.44.

En el control absolut, Emma Fornes Leal va quedar 1a en 800 m llisos amb 2:32.01, i en 200 m llisos. Jesus Ramis Gonzalez 8è de la seua sèrie (24.48) i Enrique Llorca Lucas 6è de la seua sèrie (25.53).