Lili Riva, del Club Atletisme Baleària Diànium, campiona d’Espanya F 40

4 de septiembre de 2019

El passat cap de setmana va tindre lloc a Sagunt el campionat d’Espanya màster, on van prendre part tres atletes del C.A. Baleària Diànium.

Destaquen els resultats de Lili Riva Arias, que va quedar 1a (campiona d’Espanya F40) en 80 m tanques, amb una marca de 13.54 i 3a en salt de llargada amb marca personal 4.64.

Maria Mulet Mestre, que va fer una carrera de 5000 m llisos molt emocionant. En la seua primera participació en un campionat d’Espanya, es va mantindre en tot moment en la baralla pels tres primers llocs i va acabar en un 4t lloc molt valuós, amb 19:47.12 a només 3 segons del bronze.

José Lozano Moya va prendre part en les semifinals de 100 i 200 m llisos. En 100, va fer un temps de 13.36 i es va quedar a menys d’un segon de poder passar a la final. En 200 va fer 26.97 i va quedar 5è de la seua semifinal.

OCC Montblanc

Dijous passat es va celebrar a Montblanc una de les carreres emmarcades en el denominat cim mundial del trail, El UTMB. Una carrera amb eixida a la ciutat suïssa de Orssieres i arribada en la francesa Chamonix, amb un recorregut de 56km i 3500 m de desnivell positiu amb 1600 corredors en la graella d’eixida, dels quals 130 no van aconseguir arribar a meta.

Del C.A. Baleària Diànium van participar Santi Cambra Sancho i Pere Serra Mayans.

Els corredors van eixir una mica retardats, a un ritme tranquil, cosa que els va permetre d’anar avançant posicions durant tota la carrera sense desgastar massa. Santi va passar el primer control en la posicion 740 i va arribar a meta el 302 en una baixada final molt rapida, amb un temps de 8:47:25. Pere va arribar en la posició 673, amb un temps de 10:22:06.

El dia va ser prou calorós en general, encara que va refrescar una mica amb la pluja cap al final de la carrera, però amb un ambient espectacular.

Tollos Trail

Dissabte passat, un grup de corredors del C.A. Baleària Diànium van participar  en el 5 Vitobest Tollos trail.

En el trail curt, de 15.2km: José Navarro Rafet (1:26:00), Gustavo Crespo Garcia (1:54:02), Pep Ibanyez Ortolà (2:04:23) i Marisa Marco Martí (2:09:50).

En el trail llarg, de 21km: Alberto Samper Corbi (2:07:45) i Marc Bañuls (2:16:13).