Les falleres majors de Dénia criden als quatre vents que ja estem en falles

28 de febrero de 2022
28 de febrero de 2022

L’esperat moment va arribar. Les falleres majors de Dénia, Safir Malonda i Martina Gimeno, van cridar al quatre vents que Dénia ja està en falles. Dos anys després de que les mateixes protagonistes obriren les portes a les festes del 2020 que no van poder ser, el món faller denier es va donar cita a la plaça de l’Ajuntament per tal de demostrar que hem sigut capaços de renàixer.

Un emotiu vídeo recordatori de tot el que em passat va donar pas als parlaments de Martina i Safir, que des del balco de l’Ajuntament es van dirigir al col·lectiu faller per a compartir amb ells la il·lusió d’un moment històric.

Al finalitzar, les màximes representants de les falles de Dénia van rebre, de mans de l’alcalde, Vicent Grimalt, i amb els càrrecs de les onze comissions com a testimonis, les claus de la ciutat amb l’encarreg de plenar-la de festa en les pròximes setmanes.

Una vegada finalitzada la crida de Safir i Martina, la festa es va traslladar a la carpa de Torrecremada, on vora 600 persones es van reunir per a celebrar el Sopar de Germanor. Un sopar que va tindre uns noms propis, els de les quatre comissions que van ser premiades.

El premi al millor ban faller va ser per a la falla Campaments; el millor casal engalanat, el de la falla Saladar, mentre que els ninots indultats van resultar el de la falla Camp Roig en infantils i el de la falla Les Roques en grans.

Ninot indultat gran falla Les Roques
Ninot Indultat infantil falla Camp Roig
Casal engalanat falla Saladar
Millor ban Falla Campaments
Les FFMM de Dénia amb les claus de la ciutat
Crida de Safir Malonda
Crida de Martina Gimeno