Les Falleres majors de Dénia 2024 Mar i Candela, viuen intensament les seus proclamacions

18 de septiembre de 2023
18 de septiembre de 2023

Finalitza un intens cap de setmana faller, especialment per a les màximes representants de les falles de Dénia 2024 i les seues corts d’honor. Mar Moncho i Candela Marco, junt amb Aixa, Belén, Gemma, Maria, Aroa, Luna, Naia i Claudia, han celebrat les seues proclamacions en dos dies plens d’emocions i de carinyo.

Divendres va ser el torn de la fallera major de Dénia 2024, Mar Moncho, en un acte, Mare Nostrum, presentat per la fallera Safir Malonda. Emoció a flor de pell i molta intensitat des del cor per a exaltar a Mar, que va escoltar molt emocionada, en primer lloc, les paraules de l’alcalde de la ciutat, Vicent Grimalt, amb qui l’uneix una relació molt estreta des de menuda. I sentiments intensos els que va despertar el seu mantenidor, el periodista denier Toni Reig, amb unes paraules d’estima i admiració cap a la fallera major de Dénia 2024.

En un dia tan important, Mar va estar acompanyada pels representants del món faller de Dénia, a més de les festes germanes de la ciutat, i també pels màxims representants de les festes de Picanya, Sant Joan d’Alacant, Sant Vicent del Raspeig, Elda, Sogorb, Elx, Jumilla, Sueca, Xàtiva, Torrent, Borriana, la Bellea del Foc d’Alacant, Belén Mora, i la fallera major de València, Laura Mengó.

El diumenge de matí, la xicalla fallera celebrava la proclamació de Candela Marco com a la seua màxima representant. L’acte “Som” va estar conduït per la fallera major infantil de Dénia 2020-2022, Martina Gimeno, acompanyada sobre l’escenari per la música en directe de Cachorras Band.

Candela, junt amb la seua cort d’honor, va escoltar atenta les paraules de complicitat de la seua mantenidora, Raquel Alario, fallera major de València 2017. Les infantils va estar acompanyades també pel món faller de Dénia, les festes de Sant Roc i representants de altres pobles de la Comunitat Valenciana i Múrcia.