L’associació menorquina Fra Roger s’interessa pel projecte ‘Dénia&Marina Alta #tastinglife’

3 de octubre de 2016
3 de octubre de 2016

Tres representants de l’associació menorquina Fra Roger. Gastronomia i Cultura visiten estos dies Dénia, mitjançant la col·laboració de la Fundació Baleària, per tal de conéixer de primera mà el projecte ‘Dénia&Marina Alta #tastinglife’ de Ciutat Creativa de la Gastronomia de la UNESCO, així com per a establir intercanvis gastronòmics i culturals entre l’illa i la nostra ciutat.

Este matí han participat en una reunió informativa sobre el projecte Ciutat Creativa amb l’alcalde, Vicent Grimalt, el regidor de Cultura, Rafa Carrió, el responsable de l’Oficina d’Innovació i Creativitat de l’Ajuntament de Dénia, Floren Terrades, el gerent de la Fudació Baleària, Ricard Pérez, i la cap del departament de Turisme, Pepa Cardona.

Durant l’estada a Dénia, els membres de Fra Roger visitaran també el Mercat Municipal, el castell i els museus Etnològic i del Joguet, entre uns altres llocs d’interés gastronòmic i cultural.

Fra Roger és una associació dedicada a l’estudi, la investigació, l’experimentació, la divulgació i la promoció de la gastronomia de Menorca que porta a terme accions formatives i divulgatives, debats, tallers i cursos, publicacions, beques d’investigació, premis sobre gastronomia i unes altres accions que contribuïsquen a difondre la cuina menorquina, donar-li el valor cultural que mereix i projectar-la cap al futur.