L’assemblea del socialistes de Dénia aprova per unanimitat l’informe del secretari general i el pla de treball dels propers mesos

29 de marzo de 2017
29 de marzo de 2017

L’assemblea ordinària del PSPV-PSOE de Dénia celebrada el dilluns 27 de març, que es celebra en el primer semestre de l’any, va aprovar per unanimitat dels assistents l’informe del secretari general de l’agrupació socialista de Dénia, Vicent Grimalt, i el pla de treball de l’executiva socialista.

El secretari general va destacar la tasca de govern que està fent el grup municipal socialista en l’Ajuntament, destacant entre altres: els mecanismes participatius que s’han ficat en marxa fins el moment, l’aposta clara per augmentar les ajudes socials, la ficada en marxa de la mesa per l’ocupació, la licitació de la majoria dels projectes del Pla Confiança i la seua execució durant el 2017, les mesures d’estalvi econòmic que ha implementat la regidoria d’hisenda, l’augment de places d’aparcaments dissuasoris en les avingudes Miguel Hernández i Montgó, la solució a l’aparcament del barri de Les Roques, el projecte de tramviarització del tram en l’Avinguda Joan Fuster, els treballs per a aprovar el pla general estructural o l’estat avançat d’execució de les obres de l’edifici del carrer Sant Josep. Grimalt va assenyalar a la militància socialista que «anem pel camí d’aconseguir complir al 100% tot els nostre programa de govern».

Respecte al pla de treball dels propers mesos, va presentar dos jornades/reunions informatives sobre allò que els socialistes estan fent al front de l’Ajuntament: Una primera jornada en la que s’explicarà quina és la veritable situació econòmica de l’Ajuntament, quina va ser la gestió econòmica del PP del 2009 al 2015 i com amb polítiques d’estalvis clares estem gestionant el pocs recursos que tenim. Una jornada en la que explicaran a la ciutadania com són capaços d’aplicar mesures que ens permeten tenir un saldo positiu en el romanent de tresoreria.

I per l’altre costat, una segon jornada en la que es donarà compte de quin és el model de ciutat que anem a construir en les propers anys. La recuperació d’espais per als vianants, la millora de la imatge de la ciutat i la posada en valor del nostre territori necessita ser coneguda per part de la ciutadana. La ficada en marxa de les obres del PIP (sobre tot, estació autobusos) i especialment les obres de tramviarització del tram són projectes que marcaran un abans i un després de la nostra ciutat.