La Regidoria de Medi Ambient realitza actuacions de millora en la Via Verda

22 de marzo de 2016
22 de marzo de 2016

La Regidoria de Medi Ambient i Canvi Climàtic ha dut a terme una sèrie de millores en la Via Verda, ruta molt freqüentada per caminants i ciclistes, en atenció a la proximitat de les vacances de Setmana Santa.

Els treballs de reparació, ja finalitzats, han consistit bàsicament en la renovació de les baranes de fusta deteriorades que s’ubiquen als punts en què la Via Verda creua diferents barrancs.

També s’han desbrossat les vores del camí, eliminant matollar que incomodava el pas dels usuaris.

Nova senyalització

A més a més, està previst potenciar l’ús de la Via Verda com a via amable per anar del nucli urbà a les diferents zones de platja de les Marines, per la qual cosa es posaran senyals indicadors a la carretera de les Marines, en tres punts diferents per on és possible accedir a la Via Verda. Especialment a l’altura del pont del riu Alberca, posant en valor l’enllaç que transcorre per la vora d’aquest riu com a vial no motoritzat.

D’altra banda, a l’inici de la Via Verda s’ha recol·locat correctament un panell informatiu que parla de les rutes possibles a Dénia, orientant-lo cap al casc urbà.

Finalment s’instal·larà un panell informatiu de la ruta de Dénia a Gandia per la Via Verda de Dénia, Parc Natural de la Marjal i Via Verda de la Safor. L’objectiu és incentivar les opcions de continuïtat de la Via Verda de Dénia com a ruta cicloturista per visitar la Marjal o arribar a Gandia.
672028