La Regidoria de Joventut organitza un concurs de grafitis durant la jornada Urbajove

10 de agosto de 2016
10 de agosto de 2016

En el marc de la celebració de la jornada d’activitats per a xiquets i joves ‘Urbajove’, que tindrà lloc el 27 d’agost en les instal·lacions de Joventut, la regidoria ha organitzat un concurs de grafitis amb temàtica relacionada amb el món dels joves. El concurs té com a objectiu promoure i donar participació a creadors de grafitis i art urbà de qualitat com a maneres d’expressió cultural i artística.

Poden participar les persones majors de 14 anys. La inscripció és gratuïta i per a formalitzar-la cal emplenar el full d’inscripció que es pot recollir en les oficines de Joventut (ronda de les Muralles, 42) o descarregar en la web de Joventut (www.aulasdenia.es) i entregar-lo personalment en les oficines o remetre’l per correu electrònic a l’adreça joventut@ayto-denia.es. El termini d’inscripció és del 8 al 19 d’agost.

Del total d’esbossos presentats, se seleccionaran un màxim de cinc, que els artistes hauran de plasmar el 27 d’agost en la paret exterior dels serveis municipals de Senyalització, Educació i Joventut, a l’eixida del túnel del Castell. Els seleccionats tindran entre les 10.30 hores del matí fins a les huit de la vesprada per a realizar els treballs. La superfície de què dispondran serà d’aproximadament 2 metres d’alt per 3 metres d’ample i l’ordre de distribució de l’espai el decidirà un jurat format per professionals qualificats i personal de l’Ajuntament de Dénia. La temàtica dels treballs ha d’estar relacionada amb la joventut i les obres han de ser originals i inèdites.

Els cinc artistes seleccionats obtindran cadascun un val de 150 euros per a l’adquisició de material per a pintar grafitis.

La jornada Urbajove oferirà també altres activitats com ara jocs, música i balls.
dsc8376