La Junta Local Fallera planta una falla feta a mà, artesanal i sostenible pel 75 aniversari

14 de marzo de 2023
14 de marzo de 2023

Entrem en els dies grans de les falles de Dénia, i les onze comissions de la ciutat comencen a traure els ninots al carrer en la setmana de la plantà. Una plantà que enguany serà molt especial per a la Junta Local Fallera, ja que es commemores 75 anys de la seua fundació, i ho celebren amb un monument especial.

Han sigut els propis membres de la Junta Local els qui han dissenyat i creat des de zero el monument que en pocs dies es plantarà a l’encreuament del carrer Diana amb el carrer La Mar. Durant els darrers mesos han treballat intensament en la seua creació a la nau de l’espai fester, on han desenvolupat els treballs de fusteria.

És la manera que té la Junta Local, presidida per Jaume Bertomeu, de finalitzar les celebracions d’aquest aniversari, amb una falla sostenible que oferirà una cremà neta, que no contamina, gràcies als materials utilitzats en la seua creació.

La plantà de la falla de la Junta Local Fallera tindrà lloc el pròxim dia 16 de març, on les falleres majors de Dénia, Aida Gavilà i Noa Dacosta, junt amb les seues corts d’honor i els i les membres de la Junta Local Fallera oferiran xocolata a les persones que els visiten.