La falla Oeste celebra el seu 75 aniversari amb una gala repleta de records

1 de septiembre de 2022
1 de septiembre de 2022

Dissabte passat 27 d’agost la Falla Oeste va celebrar amb motiu del seu 75 aniversari una gala especial per a realçar i recordar tots els moments viscuts durant els seus setanta-cinc anys d’història.

La vesprada va començar amb dues visites molt especials a les primeres falleres majors de la comissió vaquera. Patricia, Tadeo, María i Javier Tadeo, càrrecs d’aquest exercici, van visitar i van fer lliurament d’un detall a Josefa Blanquer, fallera major l’any 1949, i a María Josefa Catalán, fallera major infantil en 1951.

María Josefa Catalán, Fallera Major infantil de la Falla Oeste al 1951
Josefa Blanquer, primera fallera major de la Falla Oeste a l’any 1949

Posteriorment, es va celebrar l’acte i el sopar de gala en l’Espai Multidisciplinari l’Androna. Allí es van reunir multitud de fallers i exfallers que han format part la comissió vaquera durant els seus 75 anys. En l’acte, presentat pels fallers Marina Llorens i Jose Miguel Morera, ens van recordar una infinitat d’anècdotes contades en primera persona pels mateixos protagonistes, així com a tots els càrrecs que han representat a la Falla Oeste.

Des d’aquestes línies, volem agrair a tots els assistents que van fer que la Gala dels 75 Anys de la comissió vaquera fora una nit molt especial. També, a tots aquells que d’alguna manera han format part de la història de la Falla Oeste durant aquests 75 anys.