La Falla Oeste aconsegueix el Premi 53é de Llibrets de la Generalitat Valenciana amb “La Banda Sonora de la Vida”

6 de marzo de 2018
6 de marzo de 2018

La Falla Districte Oeste amb el llibret 2018 “La Banda Sonora de la Vida” ha aconseguit endur-se el Premi 53é de la Generalitat Valenciana de llibrets de falles a nivell autonòmic on han participa més de 150 comissions.

És per a la Falla Oeste i la seua delegació de llibret un grandíssim orgull ser els màxims representants de llibret aquest exercici de la nostra ciutat a aquestos premis, que són els de major nivell per als diferents llibrets de falles. A més, aquest orgull és mes gran encara si cap ja que aquest exercici ha sigut la primera ocasió en que la nostra comissió participava.

Des de aquestes línies volem agraïr novament a l’equip de llibret, escriptors, col·laboradors, patrocinadors i a tots aquells que heu fet possible aquest reconeixement. Recordem que podeu descarregar-se el llibret gratuïtament en fallaoeste.com/llibrets

El proper 13 de març arreplegarem el banderí en la gala de premis que és celebrarà en el Palau de les Arts de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.