La Falla Baix La Mar de Tardeig al campús

31 de agosto de 2016
31 de agosto de 2016

La nostra Fallera Major, Silvia Chornet, va voler acomiadar l’últim diumenge d’agost convocant a les falleres, col·laboradores i simpatitzants de la Falla Baix la Mar a un tardeig. Les dones marineres van acudir al campús, preparades per a qualsevol cosa i després d’un bany reparador a la piscina, vam gaudir d’un excel·lent berenar. Va ser una vesprada molt interessant i divertida, on no van faltar els “mojitos” preparats per a l’ocasió per un improvisat “barman” l’únic home adult que va presenciar l’esdeveniment.
Aquestes reunions en les quals es respira un bon ambient, serveixen per a fer més gran, si cap, l’esperit mariner, esperem es repetesca prompte.

II CONCURS D’ARRÓS A BANDA

Diumenge vinent, el col·legi Sant Vicent Ferrer és la seu elegida per la comissió marinera per a dur a terme el II Concurs d’arròs a banda. Una festa oberta a tothom on hi haurà activitats per a grans i menuts i la xicalla gaudirà dels inflables instal·lats per a l’ocasió. Els participants portaran els utensilis de cuina i la gana de cuinar, els ingredients els aportarà Baix la Mar. L’arròs haurà d’estar llest a les 14,30 hores i serà valorat per un rigorós jurat triat per la falla. No us ho penseu més i veniu a gaudir amb nosaltres. Amb Baix la Mar no et sentiràs decebut/decebuda.
FOTO TARDEIG 28-08-16 PISCINA