La campanya de contacontes infantils en Dénia comença el 5 d’octubre

29 de septiembre de 2016
29 de septiembre de 2016

Al mes d’octubre arranca una nova edició de la campanya de contacontes infantils Berenar de contes que organitza la Biblioteca Pública Municipal durant el curs escolar.

L’activitat tindrà lloc a les 17.30 hores, en la Sala d’actes de la Casa de Cultura, alternant setmanalment entre dimecres i dijous. La companyia Monipoppins&Cia serà l’encarregada de realitzar les sessions.

La programació prevista al mes d’octubre és: ‘El circ de Lorenzo’ (dimecres 5); La fada de les Fonts (dijous 13); ‘El gegant del Romaní’ (dimecres 19) i ‘El Quixot’ (dijous 27).

Més sessions a Jesús Pobre

La nova temporada arriba també a l’Agència de Lectura Enric Valor de Jesús Pobre amb una novetat: l’ampliació de les sessions del contacontes a dos mensuals.

Per a este mes d’octubre, s’han programat ‘Hi havia una vegada….’ (divendres 7) i ‘El Quixot’ (divendres 21). L’activitat comença a les 17.30 hores.

Normes d’assistència:

La Biblioteca Pública Municipal recorda unes normes bàsiques per al bon funcionament de l’activitat de contacontes:
L’assistència està limitada exclusivament als xiquets/es
L’edat recomanada de l’activitat és de 4 a 8 anys.
Els pares, mares i/o acompanyants deixaran els xiquets/es en la planta baixa de la Casa de Cultura, on el personal de la Biblioteca es farà càrrec d’acompanyar-los a la Sala d’actes. Els acompanyants esperaran sense molestar els altres usuaris de la Casa de Cultura. Els aconsellem que aprofiten el temps per a escollir mentrestant llibres i/o pel·lis per als seus fills/es a la Biblioteca infantil.
L’activitat té una durada de 45 minuts, de 17.30 hores a 18.15 hores. Quan finalitze, els xiquets/es baixaran acompanyats a la planta baixa, on els pares i mares hauran d’estar esperant-los a les 18.15 hores.
No podrà entrar en la sala ningú una vegada hagen passat 5 minuts des de l’inici de l’activitat. Per favor, sigueu puntuals i respecteu als demés.

Està prohibit entrar menjar en la sala.

Pares/mares voluntaris, que podran estar presents en el contacontes per ajudar a controlar l’activitat.
A qui no complisca estes normes se li prohibirà l’entrada a l’activitat.