La calle San Josep se cerrará el lunes por las obras de rehabilitación del edificio

1 de septiembre de 2016
1 de septiembre de 2016

El proper dilluns 5 de setembre s’inicien les obre de rehabilitació de l’edifici del carrer Sant Josep.

Aquestes obres que tenen una durada de dos anys aproximadament afectaran a partir del dilluns la circulació de vehicles, aparcaments, eixides de guals i càrrega i descàrrega del carrer Sant Josep, Major i carreró de la Moreria. A partir dilluns 5 de setembre romandrà tancat el tram del carrer Sant Josep, des del carrer Pare Pere fins al carrer Cavallers, i el Carrer Major (aquest carrer romandrà tancat amb la retirada de vehicles durant tota la duració de l’obra).

A més a més, des de la policia local s’informa que les obres també afectaran als veïns i veïnes del carreró de la Moreria, que sols podran eixir pel carreró Forn d’Algarra i no pel carrer Sant Josep. Així mateix, els guals del tram del carrer Sant Josep (carrer Pare Pere fins a Cavallers) hauran d’eixir en direcció cap al carrer Pare Pere i no cap al carrer Major i tindran talls puntuals degut a la descàrrega de material pesat de l’obra.

Respecte a la càrrega i descàrrega ubicada en el carrer Sant Josep dels establiments del carrer Loreto, la policia local informa que aquest es distribuirà en el tram baix del carrer San Josep (carrer Historiador Palau i Portelles) i la Glorieta del País Valencià.

Des de l’Ajuntament de Dénia es demanen disculpes a tota la població afectada degut a aquestes modificacions de circulació de vehicles i els possibles sorolls i pols que es produiran en l’obra de rehabilitació de l’edifici del carrer Sant Josep.