Joventut acomiada l’any el 30 de desembre

27 de diciembre de 2017
27 de diciembre de 2017
La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Dénia organitza el 30 de desembre una nova edició d’URBAJOVE que vol reunir als joves deniers per a acomiadar l’any d’una forma diferent.
A les 10 hores començarà el concurs de grafits en què els artistes participants treballaran sobre el mur del carrer de Carlos Sentí, en el tram comprés entre el carrer de la Via i Patricio Ferrándiz,que acabarà d’embellir el tancament.
Ja per la vesprada, i mentre continua la pintura de grafits, es podrà gaudir de jocs unflables de bàsquet, diana i punteria, tallers de circ i bombolles de sabó. L’horari d’estes activitats és de 18 a 23 hores.
Com a colofó de la jornada, en l’escenari que s’instal·larà en Carlos Sentí, de 22 a 0.30 hores, actuarà en directe el DJ Borja Conesa. Sobre les 23 hores està previst que el públic assistent realitze un maniquí challenge i a les 0.00 hores, se celebrarà el Cap d’Any de Joventut, en què sonaran les dotze campanades i es repartiran mongetes de la sort, mentre l’animació continua amb la música de Borja Conesa.
La Regidoria de Joventut anima als joves de Denia a passar un dia diferent i gaudir, el proper 30 de desembre, d’aquest nou URBAJOVE.