Falla Port Rotes: Taller de gelats artesans Verdú, Champions i concurs de paelles

7 de junio de 2024
7 de junio de 2024

Taller de gelats artesans Verdú, Champions i concurs de paelles

La nostra falla ha acabat maig i encetat juny amb multitud d’activitats. El divendres 31 de maig vam tindre al casal un taller de gelats artesanals gentilesa de Gelateria Verdú. Allí bona part de la comissió infantil, unes vora 100 persones, va disfrutar i veure de primera mà com es fa un gelat artesanal a base de fruita (vam viure tot el procés amb gelats de maduixa, plàtan, poma i fins i tot tomaca). Va ser una experiència molt especial i plena de sabor que ens va explicar el mestre gelater Álvaro Verdú.

El president Infantil Quique Pasarón i la Fallera Major Infantil Júlia Masó van fer entrega del davantal de la Falla a Álvaro Verdú en agraïment per la seua col·laboració. En finalitzar vam sopar en el casal per rematar la vesprada.

D’altra banda, l’endemà dissabte, la festa va continuar i vam poder gaudir de la Final de la Champions League en pantalla gegant al nostre casal. Reial Madrid i Borusia de Dormunt van fer un partit en el qual el resultat va ser el millor. En bona companyia i alegria férem comboi i vam sopar.

Pròxima cita: Concurs de paelles a Marqués de Campo el 22 de juny

El pròxim dissabte dia 22 arriba el tan anhelat concurs de Paelles organitzat per la Falla Port Rotes. La festa serà en el carrer Marqués de Campo. Hi haurà dinar, rifes, música i sobretot un bon ambient. Les places són limitades, així que espavila si vols gaudir amb la falla de la festa.

El preu de col·laboració és de 12 euros adults i 6 euros els xiquets. Forma el teu grup i posa’t en contacte en el telèfon/WhatsApp 630 53 50 06 (María Irastorza) i indica el nom del grup, nombre de comensals i persona de contacte.

A més, si vols vindre a dinar i a la festa ( i no tens grup) també pots apuntar-te a la paella que farà la comissió. Anima’t i no deixes passar aquesta oportunitat de passar-ho bé!

Ah!, i continueu atents a les xarxes de la falla perquè venen més coses aquest mes de juny. Seguirem informant.