Falla Baix la Mar: Nomenament Falleres Majors

12 de junio de 2024
12 de junio de 2024

El dissabte 8 de juny la Falla Districte Marítim Baix la Mar va celebrar l’acte de nomenament de les seues Falleres Majors, Maria Covadonga González i Elia Lull, acompanyades pel president infantil, Mauro Llàcer, i la Presidència. Aquest any, com a novetat, la comissió marinera es va traslladar fins a l’espai L’Androna, amb unes vistes excepcionals, amb el Montgó, el Castell i la mar Mediterrània de fons, per tal de celebrar aquest acte tan emotiu.

Reunides totes les persones assistents als peus de L’Androna, la Presidència, junt amb la Junta Directiva, van rebre en primer lloc a Mauro, i seguidament a les Falleres Majors, Maria i Elia, qui van arribar en un preciós cotxe antic, acompanyades per la vicepresidenta Carla Cabrera. Seguidament, l’acte va donar inici amb la visualització d’un vídeo en el que els càrrecs fan un recorregut des dels orígens de la falla Baix La Mar, al carrer Pont, passant per l’actual localització del casal mariner, al carrer del Dr. Fleming, fins a L’Androna.

El Secretari Andrés Ivars va ser l’encarregat de presentar l’acte. Amb els càrrecs dalt l’escenari, es va procedir a llegir les actes de nomenament del President Infantil, Fallera Major Infantil i Fallera Major, qui, a continuació, les van signar, junt amb la Presidència, familiars, càrrecs de l’exercici anterior, president de Junta Local Fallera, i Falleres Majors de Dénia, per tal de donar testimoni. A continuació, es va fer entrega a la Fallera Major Infantil i a la Fallera Major dels quadres de nomenament que les acrediten com a Falleres Majors de la comissió. També es va dur a terme la imposició als càrrecs de la tradicional ‘caramba’ que lluiran amb les seues gales falleres. Per finalitzar l’acte, Mauro, Elia, Maria, Anna, Juanvi, Ivan i Felipe van aprofitar l’ocasió per dedicar unes paraules plenes d’estima i agraïment a la seua comissió i a totes les persones que els acompanyaven. En acabar, la comissió marinera, junt amb amigues i amics, van gaudir d’un magnífic sopar i una festa fins ben entrada la nit.