Els corredors de DÉNIA CORRE per tot el territori valencià. La prova més multitudinària va ser la mitja de Santa Pola on van córrer prop de 5000 persones.

21 de enero de 2020

Els corredors de DÉNIA CORRE han tornat a representar al club per tot el territori valencià. La prova més multitudinària va ser la mitja de Santa Pola on van córrer prop de 5000 persones. Una cursa molt rapida on inclús el guanyador va poder fer el record de la prova amb un temps de (0:59:09). En la província de València es va celebrar la mitja de Torrent en un circuit prou irregular. En les dues curses corredors de DÉNIA CORRE van aconseguir la seua millor marca personal.

En la localitat castellonenca d’Onda es va celebrar un 5k amb una meritòria tercera posició de José Miguel Navarro en la categoria Veterans c i la participació de José Miguel Gómez y Alberto Samper en Polop. Una cursa de muntanya de 27 quilòmetres amb 1300 metres de desnivell positiu acumulat

5k Onda

José Miguel Navarro Rafet (0:17:59) (TERCER VETERÀ C) i Pepi Gómez García (0:26:13)

Mitja Marató Internacional Vila De Santa Pola 21k

José Valero Pedraza (1:19:26), Raúl Fornali Agulles (1:28:05), Joaquín Ivars Gauchi (1:28:49) i Manuel Martínez Luque (1:44:26)

Mitja Marató Ciutat De Torrent 21k

Vicente López Ferreres (1:22:14), Carlos Sánchez Sau (1:25:15), Martí Sifré Pont (1:33:44) i José Francisco García Santacreu (1:37:39)