Dénia trabaja para prevenir inundaciones mediante un plan junto con la GV

25 de agosto de 2016
25 de agosto de 2016

Els tècnics de l’Ajuntament de Dénia i la Generalitat Valenciana estan treballant conjuntament per tal d’homologar l’actual pla d’actuació municipal per risc d’inundació que està en vigor des del 2014.

El pla municipal, que en l’actualitat es troba operatiu, contempla una anàlisi del risc en el terme municipal i una estructura organitzativa i procediment d’actuació en cas d’emergència. Conté una base de dades de persones (CECOPAL) i recursos disponibles en cas d’emergència que es troben actualitzats, a més, aquesta base de dades s’actualitza periòdicament.

En aquets moments els tècnics municipals treballen conjuntament amb els tècnics de Conselleria per donar-li la forma definitiva al document amb l’objectiu de ser aprovat oficialment per part de Conselleria. No obstant, el pla, abans de ser remès a la Conselleria en el seu format definitiu, serà aprovat pel plenari, el qual sol·licitarà la seua aprovació a Conselleria.

El regidor de seguretat ciutadana, Javier Scotto, ha recordat que el pla municipal està vigent des de 2014 i per aquest motiu i davant el proper inici de la tardor s’ha convocat una una reunió informativa interdepartamental sobre actuacions i prevenció de gota freda, inundacions, vents forts i altres emergències.

0001227978