Dénia s’uneix al projecte provincial Juno a la tardor per la igualtat efectiva en l’àmbit de la producció artística

21 de noviembre de 2017
21 de noviembre de 2017
El cicle Juno a la tardor presenta, del 17 de novembre al 5 de desembre, un total de 18 propostes escèniques, musicals i audiovisuals on les dones són les creadores i les protagonistes. L’Institut Valencià de Cultura, mitjançant el seu Teatre Arniches, el  Teatre Principal d’Alacant, la Universitat d’Alacant i la Miguel Hernández d’Elx i les ciutats de l’Alfàs del Pi, Altea, Banyeres de Mariola, el Campello,  Dénia, Guardamar del Segura, Mutxamel, Sant Joan d’Alacant, la Vila Joiosa i Villena són les seus d’aquest singular projecte que potencia la igualtat efectiva entre homes i dones en l’àmbit de la creació i producció artística.
Entre les propostes artístiques presentades està l’espectacle Una habitación propia, de Virginia Woolf, amb l’actriu Clara Sanchís de protagonista; We women, de la companyia de l’alcoiana Sol Picó; Mulïer de la companyia Maduixa; Benvinguts a casa, de Dacsa Produccions; Les solidàries de Patrícia Pardo; Pélvico de la companyia il·licitana Otra Danza; concerts de The Red Velvets, i Maria Martínez i la lectura dramatitzada de l’obra Canícula de la dramaturga alacantina Lola Blasco, entre d’altres.
A Dénia s’ha programat, el 2 de desembre, l’espectacle còmic musical De todas las bellas, las más Bellotas, d’Aérea Teatro. Una història de tres dones en brut que venen a expressar amb la seua música el que els inquieta de la vida i la mort, amb la senzilla intenció de canviar el món. La funció tindrà lloc en l’auditori del Centre Social, a les 20.30 hores. El preu de l’entrada és de 8 euros.