La Regidoria de Joventut completa la programació d’Halloween amb l’activitat “Túnel del Terror”, que tindrà lloc la vesprada-nit del 31 d’octubre. Hi haurà dos sessions: una dirigida als més menuts i les seues famílies, que començarà a les 17 hores, i una altra per a majors de 14 anys que s’iniciarà a les 22 hores.

En la sessió infantil la cua es tancarà a les 19.30 hores, no permetent que s’hi afegisca més gent, tot i que els participants que estiguen fent cua des d’abans d’eixa hora sí podran fer el recorregut pel túnel. En el cas de la sessió de la nit, el tancament de cua serà a les 00.30 hores.

El “recorregut del terror” és circular i començarà en el túnel del castell, continuant per un tram del carrer de la Santíssima Trinitat, el carrer del Salt, un tram de Sant Francesc, carrer de l’Hospital, costera de la Madre Amparo i fi a la plaça del Consell.

Les visites, a l’igual que l’any passat, aniran fent-se per grups tancats de participants, que s’introduiran en la boca del túnel escalonadament. El túnel estarà dividit en varies seccions, que recrearan escenes terrorífiques acompanyades d’éssers del més enllà que interactuaran amb els valents que s’aventuren en aquest Túnel del Terror. El recorregut de les Roques tindrà també varies zones d’ambientació i d’animació amb personatges que intentaran sorprendre i esglaiar els participants. Per motius de seguretat, no es deixarà accedir a l’interior del túnel amb pals de materials rígids que poden provocar accidents involuntaris.

Alhora que es realitzen les visites al túnel i el circuït, en la plaça del Consell hi haurà música i activitats musicals, tant de vesprada com a la nit.

El dia 31, per motius d’organització, el túnel del castell es tancarà al pas durant el matí i els carrers per on transcorre el recorregut es veuran afectats per restriccions de trànsit a partir de les 16 hores.