Dénia Corre, segons en el Circuit a Peu a la Marina Alta

10 de junio de 2019
10 de junio de 2019

Per primera vegada en la història del Circuit a Peu a la Marina Alta, la ciutat de Dénia ha participat com a equip. La unió de més de 7 equips ha fet que participaren en les 12 proves més de 180 corredors. Això ha provocat que es comptara amb més d’un 10% del total dels corredors que participaven en cada cursa. Les samarretes grogues sense cap dubte s’han fet vorer en les 12 poblacions del circuit.

Els resultats han sigut molt bons. Dénia Corre ha aconseguit unes meritòries segones posicions tant en la categoria clubs com en clubs femenins. Ja feia molts anys que no es veia un grup de corredors en el podi del circuit, algo històric.

En l’apartat individual, també han aconseguit resultats notoris. A destacar la primera posició de Marta Ortego en la categoria Veterans A i de Youssef Ahatach en la categoria Senior. La segona posició de Vicent de Juan en la categoria Veterans F. I les terceres places de Encarna Cardona, en Veterans B i Miguel Angel Martinez en Veterans A.

La unió ha sigut molt satisfactòria i per això la idea continuara al pròxim circuit de la Safor que arrancara el 6 de juliol en Xeresa comptant amb el grup Dénia Corre.