Dénia acull l’acte comarcal de la candidatura “A la valenciana” el pròxim dilluns 20 de juny

17 de junio de 2016
17 de junio de 2016

El pròxim dilluns, 20 de juny, se celebrarà a Dénia l’acte comarcal de la Marina Alta de la candidatura “A la valenciana”, integrada per Compromís, Podem i Esquerra Unida. L’acte electoral serà a partir de les 20 hores a la plaça del Consell de Dénia.

El míting estarà format per diversos candidats dels tres partits de la coalició i comptarà amb la presència de regidors, militants i simpatitzants de les tres agrupacions de tota la comarca.

Per la banda de Compromís, intervindrà Joan Baldoví, candidat per València i diputat al Congrés, així com un dels polítics millor valorats segons enquestes recents del CIS; i el candidat per Alacant i diputat provincial Gerard Fullana.

A l’acte també tindran un paper important Rubén Martínez Dalmau, candidat de Podem per Alacant i Vicenta Jiménez, candidata al Senat per la llista d’Alacant. Per part d’Esquerra Unida, també es comptarà amb el parlament del candidat al Congrés per Alacant, David Rodríguez.

Tots estaran d’acord en proposar un projecte de país per a les properes generacions del que puguen sentir-se orgulloses, i demanaran el vot per encapçalar un canvi de govern a la valenciana.

Compromís per Dénia, Podem Dénia i Esquerra Unida conviden a tota la ciutadania i als mitjans de comunicació a assistir a l’acte electoral més rellevant de la comarca.

denia-20j