Conselleria otorga a tres alumnos del colegio Vicente Tena los premios extraordinarios al rendimiento académico de educación primària

27 de noviembre de 2017
27 de noviembre de 2017

En la Resolució de 2 de novembre de 2017, de la Direcció General de Política Educativa de la Conselleria d’Educació, Innovació, Cultura i Esport, ens concedeixen tres PREMIS EXTRAORDINARIS AL RENDIMENT ACADÈMIC D’EDUCACIÓ PRIMÀRIA, corresponents al curs 2016-2017.

Els guardonats són:  Josep Peral Català , Javier Renskers Jaramillo i Iris Serrat Caba. L’alumnat premiat rebrà un diploma a l’excel·lència en el rendiment acadèmic expedit per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, que serà entregat en un acte acadèmic organitzat a l’efecte.

El centre educatiu farà constar l’obtenció del premi en l’historial acadèmic i en l’expedient acadèmic de l’alumne per mitjà d’una diligència específica. Des del centre feliciten a tots els guardonats, als seus familiars i al professorat que ha participat activament en l’esdevenir escolar d’aquests xiquets i xiquetes. També volen animar a tot l’alumnat a treballar amb il·lusió i entusiasme per poder aconseguir grans resultats.