Club d’Atletisme Baleària Diànium Laurence Rastell 3a amb la selecció espanyola en el campionat del món de raquetes de neu

9 de enero de 2019
Laurence Rastell va participar en el campionat del món de raquetes de neu en la «Ciaspolada» Val di Non en el Trentino, a Itàlia. La corredora del C.A. Baleària Diànium va quedar 10a en la seua categoria màster-2 i 3a, per equips, amb la selecció espanyola.
El recorregut inicial de 8,5 km es va haver de modificar per falta de neu i els corredors van haver de fer 2 voltes a un circuit tipus cross. Laurence va fer un temps de 53:09.
Miquel Piera 1r i Fran López 3r absoluts en el roscón de reyes a Dénia
7a edició de la carrrera del roscón de reyes, amb 5km de recorregut i molt bona participació de corredors del C.A. Baleària Diànium.
Miquel Piera Sendra (1r absolut masc 15:42), Fran Lopez Bolufer (3r absolut masc 15:58), Joan Puigcerver Llorens (1r juvenil masc 17:07), Jose Miguel Navarro Rafet (3r veterà 17:09), Jose Manuel Diaz Fernandez (17:34), Cristian Ferreyra (17:34), Jose Manuel Marco Marti (18:47), Jordi Jorro Ramon (18:54), Fran Montealegre Menor (19:16), Santi Cambra Sancho(19:29), David De Los Santos Ramos (20:25), Gustavo Crespo Garcia (20:49), Sindo Abellan Moreno (21:05), Susi Ehle (1 veterana 21:25), Amelia Garcia Fernandez (1 infantil fem 21:33), Isa Orpi Martinez (2 veterana 21:33), Elia Durá Frau (3 sénior fem 21:42), Damià Puigcerver Llorens (3 infantil masc 22:03), Fran Montes Robles (22:41), Jaime Santana Serra(22:41), Carla Serra Montoya (22:49), Christiane Wein (23:05), Silvia Salva Falgas (23:05), Elisa García Córcoles (24:23), Leire Bisquert Molines (25:18), Wolfram Nitsche (25:55), Monica Rodriguez Cardenas (25:55), David Ferrer Oltra (26:09), Iolanda Sendra Pons (28:54), Ibon Artabe Olea (28:54), Mayte Cabrera Sevilla (29:49) i Alba Rodriguez Valle (33:32).
Volta a peu a Xeraco
Diumenge passat, el corredor del C.A. Baleària Diànium Vicente Llobell Prieto va participar en la volta a peu a Xeraco. Va fer un temps de 1:40:11.
Aïda Pérez 1a absoluta en la Sant Silvestre Avinyo
 La corredora del C.A. Baleària Diànium Aïda Pérez va participar en la Sant Silvestre Avinyó, una cursa amb dos modalitats, de 5km i de 10 km. Aïda va ser la guanyadora absoluta de la cursa de 5km, amb un temps de 28:21
Marta Ortego 2a absoluta en la Sant Silvestre de Pego
 Diumenge passat, en la Sant Silvestre de Pego, del C.A. Baleària Diànium hi van participar José Manuel Díaz Fenández (21:08), Cristian Ferreyra (21:08),  Marta Ortego Luna(2a absoluta fem 22:38) i Susi Ehle (25:28).
MIquel Piera guanyador absolut en la Sant Silvestre de Benissa
Diumenge passat va tindre lloc la Sant Silvestre de Benissa. Del C.A. Baleària Diànium hi van participar Miquel Piera Sendra (1r absolut masc 11:24), JOsé Manuel Díaz Fernández (13:31), Encarna Cardona Gómez (15:43), Carla Serra Montoya (17:17) i Vicente Castells Gil (19:52).