Campionat provincial cadet Pòdiums per a Alejandro Moreno, Marta Morell i Carla Serra(Dianium Balearia)

31 de mayo de 2018

Els atletes de la categoria cadet de l’EMA de Dénia – C.A. Baleària Diànium van acudir a Elda a disputar el campionat provincial individual a l’aire lliure. Els resultats van ser:

Alejandro Moreno 45.26 en 300 m.l i 28.46 en llançament de javelina (3r)
Ilias Wuawoud 1.31 en salt d’alçada i 51.78 en 399 m tanques
Carla Serra 14.08 en llançament de martell i 18.34.35 en 3000 marxa (3a)

Dos atletes infantils de l’EMA de Dénia – C.A. Baleària Diànium van acudir al campionat autonòmic individual a l’aire lliure que va tindre lloc a Castelló.
Elsa Escobar va fer 16.78 en llançament de martell
Pablo Negre 20.70 en 150 m.l i 8.99 en triple salt

Va tindre lloc en Aspe el I aquatló de la ciutat d’Aspe. Fins a aci van anar triatletes de l’EMT de Dénia – C.A. Baleària Diànium.
La competició formava part de la fase provincial d’Alacant, Jocs Esportius Comunitat Valenciana.
En categoria benjamí Stepan Kalyanov va entrar en meta en 8a posició, i Mario Daffern el que fa 16, estos dos triatletes van fer una cursa molt bona.
En categoria multiesport van participar, Fernando Dominguis i Pau Dominguis. Cal recordar que l’aquatló consta d’un segment de córrer, nadar i finalment córrer de nou. Els nostres triatletes ja estan pensant en la temporada de triatló.

Volta al terme de Fondeguilla

Alberto Samper atleta del C.A. Balearia Diànium es va desplaçar fins a Fondeguilla província de Castelló por córrer el trail de 37 Volta al terme de Fondeguilla, una cursa de muntanya amb una distancia de 34.5km i un desnivell positiu de 2500 metres. Uns 300 atletes van prendre la eixida a les 6.00 del matí i amb un dia marcat per la forta humitat el atleta del club va fer un temps de 5:40:23 quedant en la posició 135 de la general.

Trail Por Ellas Benidorm

Laurence Rastell i Aitana Requejo Rastell van participar en el Trail Por Ellas de Benidorm.

Laurence va quedar 5a absoluta en la cursa gran, de 7.5km amb un temps de 39:10.

En la cursa infantil (categoria de 10 a 16 anys), de 1000 m, Aitana va quedar primera absoluta, de xics i xiques.
 Un grup de corredors del C.A. Baleària Diànium van participar en la subida vertical a l’Hotel Bali, en Benidorm.

Laurence Rastell va participar per tercer any consecutiu en la pujada a aquest hotel de Benidorm. Aquesta pujada és una etapa del Circuit de la “Towerrunning”, el calendari del qual passa per Dallas, Tallin, Nova York, Las Vegas, Paris (Tour Eiffel), Itàlia (Valtellina), Barcelona, Acapulco, Benidorm, Mèxic, Frankfurt, Moscou…

L’any passat va participar en el Bali, Frankfurt, enguany en Paris (La tour Eiffel), la Valtellina (Itàlia, Vertical Tube) i ara en el Bali de nou.

Abans d’aquesta última carrera Laurence anava en el numero 41 de la categoria Elite femenina.

La pujada vertical al’Hotel Bali és una cursa amb molta exigència: 924 escalons, 52 pisos i 180 metres de pujada.

Laurence va quedar en 8as posició en la categoria Elite femenina. Va fer la pujada en un temps de 6:55. Es mostrava molt contenta del resultat, ja que s’havia plantejat baixar dels 7 minuts i h va aconseguir.
En la categoria open, van participar uns altres corredors del C.A. Baleària DiàniumMike Davies (6:30), Isa Orpi Martinez (7:55), Christiane Wein (8:01), Inma Gil Gil (10:08) i Mamen Gavila Guardiola (10:38).
VertiGo Race Paris

La corredora del C.A. Baleària Diànium Laurence Rastell va participar en la cursa “Vertigo Race Tour First” en Paris. Aquesta carrera és una etapa del circuit mundial de l’Organització  “Vertical World Circuit” , amb proves a Seoul, Paris, Nova York, Manila, Beijing, Xangai, Osaka, Londres, Hong Kong en el qual Laurence va la 18a en la categoria Elite Femenina.

La cursa Torre First consta de 954 escalons, 48 pisos. Laurence va quedar la 8a en categoria Elite Femenina i va fer un temps de 7:42