Campionat d’Espanya de Mitja Marató i altres proves (Balearia Dianium)

6 de febrero de 2020
Es vadisputar al Port de Sagunt el campionat d’Espanya de mitja marató, on es van desplaçar dos atletes del C.A. Baleària Diànium, per a participar amb els millors corredors d’Espanya d’aquesta modalitat.

Mohamed Rida Younes Chelloubi va quedar en la posició 19 de la categoria M35 amb un temps de 1:11:31 i Victor Manuel Fernandez Garcia el 8è en M50 amb 1:17:50
Campionat Autonòmic Sub23
Emma Fornés subcampiona Autonòmica en 800mll
Va tindre lloc al Velòdrom Lluís Puig de València el Campionat Autonòmic Sub23, on van participar dos atletes del C.A. Baleària DiàniumEmma Fornés Leal es va proclamar subcampiona en els 800m llisos amb una molt bona marca de 2:27.88
David De Los Santos Ramos va participar en els 200m llisos i els 60m llisos aconseguint uns registres de 27.20 i 8:12 respectivament
Al mateix temps, hi havia controls per als atletes d’altres categories, on van participar alguns atletes més del C.A. Baleària Diànium:
  • Anna Muñoz Bertomeu en els 60m llisos (8.20).
  • Clara Reig Nogales en els 60m llisos (8.65) i salt de llargada (4.22).
  • Leire Bisquert Molines en els 400m llisos (1:02.10)
  • Eva Douglas en el llançament de pes (9.48).
  • Lui Douglas en els 200m llisos (24.31).
  • Vicent Pérez Pons en el llançament de pes (10.00).
  • Alejandro Moreno Garcia en els 60m llisos (7.94).
Campionat Autonòmic de Proves Combinades Sub14 i Sub16
Erika Miralles 3a autonòmica Sub14 de Proves Combinades
El cap de setmana passat es va cel·lebrar el Campionat Autonòmic de Proves Combinades de les categories infantil (sub14) i cadet (sub16) al Velòdrom Lluís Puig de València. Per poder-hi participar, en cada categoria només es classifiquen els 16 atletes amb les millors marques de la Comunitat obtingudes en els provincials de proves combinades durant esta temporada, i aquesta vegada, es van classificar 5 atletes de l’E.M.A Dénia C.A Baleària Diànium els quals van estar acompanyats durant totes les jornades pels seus entrenadors Aina Fornés i Miquel Castillo. Amb l’objectiu aconseguit, als nostres atletes només els quedava gaudir d’una competició tan divertida com són les Proves Combinades juntament als millors altetes valencians en l’especialitat. Tots ells van millorar les posicions que portaven.
En la categoria infantil femenina, Erika Miralles Cots i Manuela Garcia Scaglia van ser les dos atletes del club classificades per a participar-hi. Van completar les 4 proves del Tetratló durant la jornada de diumenge de matí. És de destacar que Erika es va classificar per marques en la 10a posició i Manuela en la 12a posició, però les millores que van realitzar en esta competició varen ser tan grans que van pujar posicions fins aconseguir la 3a i 6a posició final en el Campionat Autonòmic, millorant cadascuna en més de 200 punts la puntuació final del Tetratló del Provincial.
Campionat Autonòmic Escolar de Cross en Alzira
02-02-2020 Diumenge passat es va celebrar el Campionat Autonòmic escolar de Cross en la localitat d’Alzira on van participar 4 atletes del C.A. Baleària Diànium. En la categoria infantil les germanes Adriana i Paula Femenia Cascales van recórrer una distància de 1950m aconseguint les posicions 21 i 31 en una prova amb una participació de 103 xiquetes. En cadet masculí, Jaume Signes Martí va recórrer 3950m amb un temps de 16:29 aconseguint la posició 50. En la categoria màster masculí José Luís Álvarez Pic va realitzar una distància de 6320m en un temps de 22:49 quedant en la 14a posició.
Campionat provincial absolut
Àngela Moltó 3a en 400
01-02-2020.Dissabte passat es va celebrar el campionat provincial absolut de pista coberta en les noves instal·lacions de La Nucia. Del C.A. Baleària Diànium va participar Àngela Moltó en la prova dels 400 metres. Àngela va fer la prova amb una marca de 1:03.90 que li va donar la tercera posició provincial.