Campionat Autonòmic Sub20 de Pista Coberta Joan Pérez campió autonòmic de 60mll (Balearia Dianium)

4 de marzo de 2020
La vesprada de dissabte passat es va cel·lebrar el Campionat Autonòmic Sub20 també al Palau Velòdrom Lluís Puig de València, on van participar alguns atletes del C.A. Baleària Diànium.
Cal destacar la primera posició de Joan Pérez Pons aconseguida en la prova dels 60mll. Joan va guanyar molt fàcilment la semifinal, aconseguint un gran registre de 7.02, el que suposa marca personal per a ell. La final va ser molt emocionant i renyida, on Joan va aconseguir la primera posició amb un temps de 7.05, superant el seu major rival de Castelló, el qual va realitzar un temps de 7.06.
També hi van participar:
  • Joan Puigcerver Llorens 5é en els 800mll, amb un temps de 2:02.32.
  • Paula Poveda Coloma 6a en salt amb perxa, aconseguint marca personal superant el llistó a 2,25 metres.
  • Lui Douglas 8é en els 200mll, amb un temps de 24.58
Campionat Autonòmic Sub18 de Pista Coberta
El matí de dissabte passat va tindre lloc al Palau Velòdrom Lluís Puig de València el Campionat Autonòmic individual Sub18 on van participar diversos atletes del C.A. Baleària Diànium:
  • Leire Bisquert Molines 4a en els 400mll, aconseguint un molt bon registre d’1:00.81.
  • Eva Douglas 6a en llançament de pes, llançant la bola de 3kg a 9,80 metres.
  • Anna Muñoz Bertomeu 7a en els 60mll. Va aconseguir la 2a posició en les semifinals amb una marca de 8.15, la qual cosa la classificava direcament per a la final, on va realitzar un temps de 8.13, aconseguint una molt bona 7a posició.
  • Vicent Pérez Pons 8é en el llançament de pes, llançant la bola de 5kg a 10,19 metres.
  • Clara Reig Nogales 23a en els 60mll, amb un temps de 8.73.
  • Alejandro Moreno Garcia 45é en els 60mll amb un temps de 8.25.
Campionat Autonòmic Màster de Pista Coberta
29-02-2020 Al mateix temps que tenia lloc el Campionat Autonòmic Sub20, la vesprada de dissabte passat es va cel·lebrar el Campionat Autonòmic Màster al Palau Velòdrom Lluís Puig de València, on van participar alguns atletes del C.A. Baleària Diànium:

• Lilia Riva Arias 1a posició en alçada (1.25) i 1a posició en triple salt (9.40) M-40.
  • José Lozano Moya 2a posició en 60mll (8.43) i 3a posició en 200mll (27.37) M-45.
  • Mohamed Rida Younes Chelloubi 1a posició en 800mll (2:10.58) i 1a posició en els 1500mll (4:15.31) M-35.
  • Víctor Fernández García 1a posició en 1500mll (4:40.80) M-50.
  • José Luís Álvarez Pic 1a posició en els 3000mll (9:53.64) M-35.
  • Mayca Sala Garcia 3a posició en els 1500mll (6:02.14) M-45.
  • Juanra Pous Pérez en els 800mll M-40.
En el control, van participar:
  • Youssef Ahatach Darbon en els 1500mll (4:16.95).
  • Clara Reig Nogales en els 60mll (8.68).
  • Leire Bisquert Molines en els 400mll (1:03.69).
Campionat Provincial Individual Sub14
Pòdium per a Erika Miralles, Saúl Delgado, Manuela Garcia, Paula Femenia, Adriana Femenia i Elena Omarsdottir
Dissabte passat 15 atletes Sub14 de l’E.M.A de Dénia – C.A. Baleària Diànium van assistir al Campionat Provincial Individual Sub14 de Pista Coberta que va tindre lloc en la pista d’atletisme d’Alacant, obtenint molt bons resultats on cal destacar 8 medalles i quatre 4ts llocs.