El Calendari dels Brillants es prepara ja per al 30é Aniversari

9 de junio de 2016
9 de junio de 2016

Pel que fa al paper de la MACMA –Mancomunitat Cultural de la Marina Alta–, s’ha de dir que l’entitat decidí fer-se càrrec fa ja cinc anys d’aquesta consolidada publicació per tal de recolzar la iniciativa i refermar-ne la trajectòria. En aquest sentit, Vicent Grimalt, President de la Mancomunitat, en la seua qualitat representativa dels municipis de la comarca, valorà durant l’acte la transcendència del calendari, així com el talent dels escriptors i escriptores que any rere any hi col·laboren.
Per la seua part, Joan Josep Cardona, propietari i ideòleg del projecte, aprofità l’avinentesa per agrair el recolzament institucional de la Macma com a entitat editora, així com l’enginy i implicació de les firmes que aporten els articles que li donen al calendari el seu caràcter únic. I és que el Calendari dels Brillants no ha deixat de créixer i assolir més i més ressò. Entre els exemples de la seua popularitat, cal destacar l’increment considerable dels punts de distribució, fet que ha ampliat la demanda del calendari en tot l’àmbit lingüístic, tal com assenyalà Cardona en la seua valoració.
En resum, un nou estímul per consolidar la trajectòria del Calendari dels Brillants, el qual ja ha encetat el procés de treball per a l’edició de 2017: un trenté aniversari que serà un nou i alhora esperat capítol dins d’un projecte cultural i editorial únic.
IMG_20160603_172859