Bon paper de Patrícia Mas, Aina Fornés i Emma Fornés

25 de mayo de 2016

Aquest cap de setmana passat va tindre lloc la segona jornada de les lligues de la RFEA. tres atletes del C.A. Baleària Diànium van participar formant part de l’equip del J.A. Elx, com a filials, en l’encontre que va tindre lloc a Lleida, diumenge de matí.

Aina Fornés va participar en dues proves. En els 400 m tanques, va guanyar la prova sense dificultats, amb quasi 5 segons de diferència sobre la segona participant. Aina va fer un temps de 1:03.41.

També va prendre part en el relleu 4×100, on van guanyar la seua prova, amb un temps de 47.91. Molt bona marca per a un equip format íntegrament per atletes de la categoria promesa, que presumiblement els valdrà per a participar en el campionat d’Espanya de la categoria; en aquesta prova no hi ha mínimes i participen les 8 millors marques.

Patrícia Mas va guanyar també la prova de llançament de martell sense dificultat, amb més d’1 metre de diferència respecte a la segona classificada i va sumar també 8 punts per a l’equip. Patrícia va fer un millor llançament de 39.93 m.

Emma Fornés va participar en la prova de 400 m llisos. Emma va fer molt bona marca. Va quedar 5a amb un temps de 1:03.02.

En conjunt, el Juventud Atlética de Elche va guanyar l’encontre amb 219 punts. Després de les dues jornades, l’equip d’Elx encapçala la classificació provisional i té moltes possibilitats de tornar a divisió d’honor en la tercera i última jornada que tindrà lloc el dia 11 de juny

———————————————————————————-

Campionat Interprovincial cadet
Bon paper d’Arantxa Minguell i Elisa Castro

Dissabte passat va tindre lloc a Gandia el campionat interprovincial de la categoria cadet entre les seleccions d’Alacant, València i Castelló, amb la participació de dues atletes de l’Escola Municipal d’Atletisme-C.A. Baleària Diànium formant part de la selecció d’Alacant.

Elisa Flor Castro va prendre part en la prova de 300 m llisos i va quedar en 3a posició amb una marca de 43.62 s.

Arantxa Minguell va participar en 300 m tanques i va quedar 6a amb un temps de 53.00 s.

Les dues atletes denieres van participar també en el relleu 4×300. Elisa va fer la 2a posta i Arantxa la 4a. La selecció d’Alacant va quedar en 2a posició amb un temps de 3:07.79

La selecció d’Alacant va quedar en 3a posició amb 88 punts.

————————————————————–

Campionat provincial juvenil i promesa

Dissabte passat en Alacant, va tindre lloc el campionat provincial juvenil i promesa. Del C.A. Baleària Diànium hi van participar els següents atletes:

En el campionat juvenil, Jesus Ramis Gonzalez va quedar 3r en la seua sèrie de 100 m llisos (11.90 s) i David De Los Santos Ramos, 4t en la seua sèrie de 400 m llisos (1:00.78)

Fora de concurs van participar Miguel Angel Pizarro Hernandez, 51.77 s en 400 m llisos i Pilar Sanchez Mora, 6.24 m en llançament de pes

—————————————————————

Cursa Popular Pedreguer
Pòdiums per a Encarna Cardona, Lúa Fernández, Àngela Molto, Mar Salva, Leire Bisquert i Melina Báguena,

Dissabte passat, a Pedreguer, va tindre lloc una nova etapa del circuit a peu Marina Alta 2016, amb una gran participació de corredors del C.A. Baleària Diànium.

En la cursa gran, de 10.08km, van prendre part José Miguel Navarro Rafet (39:12), Encarna Cardona Gómez (1a veterana B 43:18), Carlos Gimeno Ramón (44:56), Josep Mut Buigues (45:40), Pedro Vicente Soler Vallés (46:04), Francisco Miguel Montes Robles (46:29), Laurence Rastell (48:18), Wolfram Nitsche (48:55), Carol Beltran Orquin (49:26), Gustavo Crespo Garcia (49:26), Manuel Andrés Tabernero Reboredo (49:56), Mario Ribes Cuello (50:24), Lúa Fernández García (3a juvenil fem 52:23), Tomás Hidalgo Iturralde (53:35), Pedro Fornali Agulles (54:49), Ricard Perez Ivars (55:28), Paula Rodriguez Bordehore (55:43), Xelo Català i Bolufer (57:23), Joan Tomas Ribes Leyda (58:53), Mayte Cabrera Sevilla (1:00:45), Jaime Ramón Avargues Ivars (1:01:02) i Maria Antonia San Miguel Fabregues (1:02:40)

En les categories menors:
En infantil fem 1a Àngela Molto Gil, 2a Mar Salva Sepulveda, 3a Leire Bisquert Molines, 9a Clara Reig Nogales, 10a Anna Arbona Sendra, 13a Lidia Navarro Llorca, 14a María José Báguena Cholbi, 16a Carla Serra Montoya
En benjamí fem 3a Melina Báguena Cholbi, 15a Ainara Sapena Gutierrez
En infantil mas 4t Gabriel Lazaro Madrid, 12è Alejandro Moreno Garcia
En pre-benjamí fem 4a Lucia Berruti Molinillo
En aleví fem 5a Nerea Mata Gutierrez, 8a Amelia García Fernandez, 11a Lucia Stoks, 21a Aitana Requejo Rastell
En pre-benjamí mas 10è Aaron Dura Viñegla

En la classificació del circuit, l’equip femení del C.A. Baleària Diànium continua en primera posició amb 54647 punts. En la masculina, els nostres estan en 10a posició amb 95885 punts.

En l’apartat individual, Encarna Cardona 1a veterana B, Christian Ferreyra 2n veterà A, Lúa Fernández 3a juvenil fem i Christina Mallett 3a veterana A

——————————————————————-

Pujada nocturna pel Mondúver

Dissabte passat, tres corredors del C.A. Baleària Diànium van participar en la X pujada nocturna pel Mondúver, una cursa de muntanya de 15.8km (750+).

Els nostres van ser Francisco Moreno Aguado (1:54:18), Sindo abellán Moreno (2:18:25), Isaïes Fayos Mollà (2:30:05)