El passat dimarts dia 3 de març de 2020, l’alumnat de l’IES Sorts de la Mar amb la coordinadora Imma Navarro Navarro i el professor d’Economia Sergi Cruz Pérez van visitar l’EDEM (Escola d’Empresaris) a la Marina d’Empreses de València gràcies al projecte Turisme Sostenible que va seleccionar la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport.

Objectius del projecte Turisme Sostenible:

 

1- Crear una empresa fictícia que es dedica a fabricar productes d’esport amb plantes (algues, posidònia…) i lloguer d’equips d’esport sostenibles (taules paddle surf, vaixells de vela…): EcodéniaSL. Ruta Mar-Mar-Terra-Aire Dénia.

2- Treballar la innovació, la creativitat i l’emprenedoria. Visita EDEM: Aplicar algunes de les tècniques més utilitzades en la creativitat i identificar les competències necessàries per a innovar en qualsevol àmbit acadèmic i professional.

3- Continuïtat dels estudis. Oferta formativa de l’EDEM als joves amb esperit empresarial i en bones pràctiques professionals a través de les seues titulacions pròpies, graus, postgraus, màsters i programes superiors amb l’obtenció de la titulació per la Universitat de València i per la Universitat politècnica de València: «Grau en Enginyeria i Gestió Empresarial».

A l’EDEM s’aprèn de professors enginyers, empresaris, directius, professionals en actiu i doctors universitaris. Durant el curs es fan visites a empreses, ponències i seminaris amb líders empresarials. En les instal·lacions, l’alumnat comparteix espais amb l’acceleradora d’empreses «Lanzadera» (finança l’alumnat amb un 0% d’interès) i el vehicle d’inversió «Angels» (si la idea és viable, les empreses (la societat d’inversió) invertirà en el seu projecte empresarial). L’alumnat podrà fer networking amb altres enginyers, emprenedors, empresaris i directius líders en el seu sector. Disposaran del «iConer», un espai de coworking en el qual compartir les inquietuds i així interactuar amb altre alumnat, emprenedors/es i professionals. Tot açò comparteix una mateixa filosofia basada en el lideratge, l’impuls d’empreses sostenibles i la cultura de l’esforç.

Per a estudiar a l’EDEM existeixen beques creades per més de 100 empreses que formen part de l’EDEM. El seu propòsit és que cap alumna/e amb talent es quede sense estudiar per motius econòmics.