Aina Fornés campiona autonòmica absoluta en 400 m tanques

12 de julio de 2017

Tres atletes del C.A. Baleària Diànium van participar en el campionat autonòmic absolut, que va tindre lloc en València, amb uns resultats excel·lents.

Aina Fornés Català va ser la guanyadora en la prova de 400 m tanques, amb una marca de 1:05.01

Patrícia Mas Monsonís va quedar a un pas del pòdium en llançament de martell. Va quedar 4a amb un millor llançament de 41.94

Marta Pérez Sapena va quedar 5a en 800 m llisos, amb una marca de 2:30, encara que, per un error en el vídeo finish, no apareixen les marques en els resultats oficials

Triatló Cross de Manises
Es va desplaçar la triatleta Amelia García Fernández de l’E.M. Triatló – C.A. Baleària Diànium per a participar en el Mític Cross Triatló de Manises puntuable per als XXXV Jocs Esportius Vialterra.

En categoria infantil Amelia García va participar en el Cross Triatló de Manises aconseguint la posició 8ª, una prova que consistia en 400 metres de natació, 7500 m de bici, segment transcorregut en en la Pinadeta, i finalment 1200 metres de carrera a peu fins arribar a meta amb grans sensacions de la experiència de lluitar fins a l’últim sospir.