Aina Fornés amb la selecció valenciana absoluta. Mayca Sala 3a absoluta en la Cursa Solidària Nocturna

12 de julio de 2018
 La federació valenciana d’atletisme acaba de fer pública la selecció que participarà en el campionat d’Espanya per federacions autonòmiques que tindrà lloc dissabte que ve a Granollers.
Del C.. Baleària Diànium està convocada l’atleta Aina Fornés, que participarà en la prova de 400 m tanques. També està convocada per al relleu 4×400, encara que l’equip tècnic no decidirà la composició final del relleu fins al mateix dia de la competició.
Va tindre lloc a Oliva la VI Cursa Solidària Nocturna, a benefici de la Creu Roja, sobre una distància de 5km.
Els corredors del C.A. Baleària Diànium que hi van participar van ser Mayca Sala (3a femenina 21:43) i Laurence Rastell (6a 23:58).
 Diumenge passat el corredor del C.A. Baleària Diànium Vicent Fornés va participar en la Milla urbana Sant Pere, dins les festes del barri de la Sagrera, de Plau Solità.
Vicent va acabar 13è de la seua categoria de veterans C i va invertir un temps de 8:21 per a fer els 1609 m del recorregut.
Dissabte passat va tindre lloc a Anna la segona edició de l’Anfibios Trail. Una cursa de muntanya de 9km (+300) amb una part de natació (70 m) per dins del llac d’Anna.
Els corredors del C.A. Baleària Diànium, que participen per segona vegada, van ser Josep Vicent Moltó Morell 1:05:31 38è Veterà, Marisa Marco Martí 1:26:52 Primera Master, Isaïes Fayos Mollà 1:26:52 20è Master, Eduardo Muñoz Pedreño 1:33:06 22è Master i Inma Gil Gil 1:56:53 6a Master.