Acomiadament de les falleres majors més longeves de la historia de Dénia

2 de mayo de 2022
2 de mayo de 2022

Els carrecs fallers mes longeus de la historia de les falles de Dénia es van despedir en el acomiadament d’ahir a mitg dia a so de traca. Safir Malonda i Martina Gimeno, i les seues corts d’honor van tancar les falles 2022 amb emoció i pólvora en una jornada que va arrancar amb el passacarrers des de l’ajuntament fins al Centre Social de Dénia.

Tras l’acte, una traca la Glorieta del Pais Valencià tancava els actes d’acomiadament de Safir i Martina com a falleres majors de Dénia 2019-2022. Anys com a màximes exponents de les falles de Dénia amb una pandemia que sorprenia al mon i deixaba suspeses la festa mes esperada pels valencians i valencianes.

Ames a mes, es va saber que les senyoretes Salomé García Justo i Nerea Gamero Pereira  formaran part de la cort d’honor de la fallera major de Dénia 2023. El pròxim 14 de maig es procedirà a la elecció de les Falleres Majors de Dénia, encara que ja sabem que Aida Gavilà serà la fallera matjor de Dénia, i les seues corts d’honor i el seu nomenament a  l’Ajuntament de Dénia.